Dec 01, 2021

CALZEDONIA Special Edition. Lace Jumpsuit & Glittery Tights for a Festive Fashion Statement

Οι εορτασμοί των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέρουν μια τέλεια ευκαιρία για να εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Το jumpsuit, ένα αγαπημένο κομμάτι στα πιο λαμπερά και πολυσυζητημένα κόκκινα χαλιά, έχει ψηφιστεί, σε όλες του της παραλλαγές, ως το πιο cool ένδυμα από τις πιο ισχυρές φωνές στον κόσμο της μόδας.  Από την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία φόρεσε στο MET Gala μια μαύρη ολόσωμη φόρμα, μέχρι την νεαρή καλλιτέχνη H.E.R., ο οποία εντυπωσίασε στα Όσκαρ φορώντας jumpsuit με κάπα εμπλουτισμένη με πούλιες.

Το κομψό, σαγηνευτικό jumpsuit απο δαντέλα παραμένει ένα εμβληματικό κομμάτι και όσες έχουν  επίγνωση των τάσεων της μόδας, δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτό. Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και όχι μόνο, η Calzedonia προτείνει ένα εκλεπτυσμένο, σέξι jumpsuit φτιαγμένο από λεπτή λουλουδάτη δαντέλα. Με στρόγγυλη λαιμόκοψη μπροστά και πίσω, μακριά μανίκια και μακριά πόδια που επεκτείνονται προς τα κάτω για να καλύψουν τα πόδια, το jumpsuit από δαντέλα της Calzedonia είναι ένα εκλεπτυσμένο κομμάτι και προσιτό στην τιμή, ιδανικό για τη δημιουργία πολλών διαφορετικών εμφανίσεων που να είναι όλες εντελώς αποκλειστικές και εντυπωσιακές.

Συνδυάζεται άψογα με δερμάτινο-στυλ φούστα ή σορτς για εμφάνιση rock'n'roll ενώ με μάξι σακάκι ή φόρεμα blazer γίνει μια πιο τολμηρή αλλά συνάμα εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Η συλλογή «Special Edition» ολοκληρώνεται με μια σειρά από ιδιαίτερα καλσόν που δίνουν έμφαση στα πόδια.

Καλσόν διακοσμημένα με κρόσσια από στρας, πέτρινα απλικέ, με αστέρια και ρίγες ζέβρας για να βεβαιωθείτε ότι θα ξεχωρίσετε έχοντας μια πιο cool εμφάνιση.

Εκτός από τα καλσόν, τα κολάν flare (με άνοιγμα προς τα κάτω) εμπλουτισμένα με πούλιες και λαμπερά γεωμετρικά σχέδια είναι κομμάτια κλειδιά για ειδικές περιστάσεις.

Τα καλσόν «Special Edition» θα τα δούμε φορεμένα από την Chiara Ferragni, την διαδικτυακή πρέσβειρα της CALZEDONIA και είδωλο της μόδας, η οποία τα παρουσιάζει στα κοινωνικά δίκτυα με τον δικό της μοναδικό τρόπο.