Nov 12, 2022

CALZEDONIA. What your legs want. | Η νέα καμπάνια της Calzedonia για το FW22.

Στην νέα καμπάνια της Calzedonia πρωταγωνιστούν τα γυναικεία πόδια και τα καλσόν που τα ντύνουν. Αναδεικνύεται η ευελιξία των καλσόν ως απαραίτητο αξεσουάρ μόδας που δίνει ένα twist σε κάθε look. Όποια κι αν είναι η ηλικία, το στυλ και η σιλουέτα τους, η Calzedonia επιτρέπει στις γυναίκες να εκφραστούν μέσα από καλσόν και κολάν σε απόλυτη αρμονία με το γούστο τους.

    
Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας είναι: το διχτυωτό καλσόν με κυψελοειδές μοτίβο, το οπάκ καλσόν με πλαϊνό cut-out, το microfibre καλσόν στη φούξια on-trend απόχρωση, το διαμαντένιο μοτίβο με μία βρετανική γοητεία - διαθέσιμο σε μοβ, και τα κολάν σε super shiny υφή, σε μαύρο και μοβ. Ακόμα, τα πιο κλασικά μοτίβα με animal print καλσόν, τα διαφανή και τα διαχρονικά πουά.

    
Η σκηνοθέτις Irina Dakeva αποτυπώνει τις επιθυμίες των γυναικών μέσα από τη δημιουργική της ματιά: Μία ταινία με θετικότητα, που μεταδίδει ενέργεια, εισάγει ένα νέο στυλ γλώσσας και χορογραφημένη κίνηση σε συνδυασμό με ένα μουσικό κομμάτι με μεταδοτικό, σύγχρονο ρυθμό. Με τον σύγχρονο χαρακτήρα του, το διαφημιστικό σποτ κάνει αναφορά στη μόδα, προβάλλοντας τα καλσόν με τις πιο σύγχρονες τάσεις. Πρόκειται για μία omnichannel καμπάνια που θα μεταδοθεί τον χειμώνα ενώ θα ακολουθήσει σχετικό ψηφιακό περιεχόμενο στις επίσημες σελίδες του brand Calzedonia.

Η omnichannel καμπάνια μεταδίδεται αυτό τον Χειμώνα σε τηλεόραση και ψηφιακά μέσα όπως και στις επίσημες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του brand Calzedonia.