Oct 21, 2024

INTIMISSIMI Συλλογή Φθινόπωρο ’24 - ένα αφιέρωμα στη μοναδική ομορφιά κάθε γυναίκας

Φθινόπωρο στη Λίμνη Κόμο - Η Intimissimi συνεχίζει το ταξίδι προς ανακάλυψη της μοναδικής ομορφιάς κάθε γυναίκας με τη νέα της συλλογή corsetry. Με φόντο αυτό το μαγευτικό και ρομαντικό σκηνικό, η νέα σειρά εσωρούχων ξεχωρίζει χάρη στην λεπτότητα, την αποκλειστικότητα και το εκλεπτυσμένο της ύφος, εξυμνώντας τη φινέτσα της ιταλικής χειροτεχνίας.

Nέες αποχρώσεις θηλυκότητας

Η πρόταση της Intimissimi για τη φετινή σεζόν πλαισιώνεται από απαλές αποχρώσεις και θηλυκές λεπτομέρειες. Τα κομμάτια με δαντέλα, κεντήματα και λεπτά υφάσματα, διατίθενται σε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα από ταλκ, σατέν ροζ και μαύρο. Τα μοντέλα της καμπάνιας φορούν αυτά τα ρούχα σαν αληθινά έργα τέχνης, μετατρέποντας κάθε εικόνα της καμπάνιας σε έναν πίνακα όπου ο χαρακτήρας, η ευγένεια, η θηλυκότητα, η δύναμη και η κομψότητα σμήγουν για να αφηγειθούν μια ιστορία.


Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και πολύτιμες λεπτομέρειες

Η συλλογή Intimissimi fall-winter 2024 χαρακτηρίζεται από εκλεπτυσμένα και αισθησιακά ρούχα, διακοσμημένα με διαφανείς λεπτομέρειες, criss-cross σχέδια και floral μοτίβα. Οι σειρές της συλλογής καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, απο τις ρομαντικές “Satin Meets Lace” και “Little Romance” μέχρι τις πιο δελαστηκές “Her Beauty” και “In Full Bloom”. Αυτό το εύρος στην συλλογή έχει σκοπό να ενισχύσει και να αγκαλιάσει τη γυναικεία φιγούρα, επιτρέποντας σε κάθε γυναίκα να διεκδικήσει την προσωπικότητά της με την Intimissimi.

Άνεση και στυλ σε τέλεια αρμονία

Κάθε κομμάτι της συλλογής συνδυάζει τέλεια την άνεση και το στυλ. Η ευελιξία και η προσοχή στη λεπτομέρεια χαρακτηρίζουν τα κομμάτια της συλλογής, τα οποία μπορούν να φορεθούν είτε ως εσώρουχα είτε ως μέρος ενός εκλεπτυσμένου συνόλου.

Η νέα συλλογή Intimissimi Φθινόπωρο 2024, αποτελεί έκφραση της μοναδικότητας κάθε γυναίκας μέσα από την ομορφιά και την κομψότητα των ιταλικών εσωρούχων.