Ιαν 30, 2020

H Bruna Marquezine, στο ρόστερ της Intimissimi

Με την συλλογή Valentines της Intimissimi κάνει το ντεμπούτο της η Βραζιλιάνα καλλονή, Bruna Marquezine, στο ρόστερ Intimissimi, και πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της Ιταλικής επωνυμίας εσωρούχων.

Η Bruna Marquezine, γνωστή στο χώρο του θεάματος και της μόδας, έχει καταταχθεί από την αμερικανική Vogue στις 14 κορυφαίες διεθνείς ηθοποιούς του 2019.  Χάρη στην έμφυτη γοητεία και κομψότητα της, ερμηνεύει τέλεια τα κομμάτια που έχει σχεδιάσει η Intimissimi για τις 14 Φεβρουαρίου όπου οι διαφάνειες, το σύμβολο εκλεπτυσμένης θηλυκότητας, κλέβουν την παράσταση.

Γεννημένη Bruna Reis Maia τον Αυγούστο του 1995 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, η Bruna Marquezine θεωρείτε ήδη βετεράνος στο χώρο, έχοντας 15 χρόνια ρόλων στον κινηματογράφο και τηλεοπτικές σειρές. Ξεκίνησε ως παιδί μοντέλο όταν ήταν 5 χρονών, ενώ το ντεμπούτο της ήταν το 2003, με τη Βραζιλιάνικη σειρά Mulheres Apaixonadas. Γνωστή και από την συμμετοχή της στο Paris Fashion Week και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η Marquezine είναι επίσης πασίγνωστή και ως Influencer με πάνω από 37 εκατομμύρια followers στο λογαριασμό της στο Instagram.  Είναι αρκετά αφοσιωμένη σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα και είναι ambassador της ανθρωπιστικής οργάνωσης IKMR (Ι Know My Rights), γνωρίζω τα δικαιώματα μου, που βοηθά παιδιά και οικογένειες προσφύγων στη Βραζιλία.

Η Αμερικανική Vogue την έχει κατονομάσει ανάμεσα στα 14 κορυφαία διεθνή ταλέντα και θεωρείτε ίνδαλμα για την γενιά της.