Φεβ 13, 2020

Cashmere Nuvola: Το νέο musthave πουλόβερ της Falconeri!

Για ζεστά outfits με απαλή αίσθηση, η νέα σειρά πουλόβερ cashmere nuvola της Falconeri είναι η ιδανική επιλογή.

Η Ιταλική επωνυμία Falconeri, με δυνατή παράδοση στην παραγωγή πλεκτών και ενδυμάτων από κασμίρ για γυναίκες και άντρες μας συστήνει το Cashmere Nuvola, ένα νέο κασμιρένιο πουλόβερ φτιαγμένο από εξαιρετικά υλικά και εξειδικευμένες τεχνικές. 

Το όνομα «nuvola» στα ιταλικά σημαίνει «σύννεφο», εμπνευσμένο από το ιδιαίτερα ελαφρύ βάρος του, αποτέλεσμα του 2/46 νήματος κασμίρ του. Το συγκεκριμένο νήμα έχει δημιουργηθεί από τις μακρύτερες, πιο ποιοτικές και πολυτιμότερες ίνες που προέρχεται από το υπόστρωμα της κασμίρ κατσίκας – ζει σε λίγα μόνο μέρη της εσωτερικής και εξωτερικής Μογγολίας – και  επιλέγεται με μεγάλη προσοχή.

        

Ιδιαίτερα ελαφρύ, αυτό το πρακτικό, άνετο πουλόβερ, είναι ιδανικό για κάθε εποχή, ακόμα και φορεμένο κάτω από ζακέτα ή και μόνο του. Για να τονίσει τις ιδιότητες ενός τέτοιου εξαιρετικού υλικού, η Falconeri επέλεξε την ανοιχτή πλέξη, δημιουργώντας εφέ διαφάνειας εξασφαλίζοντας παράλληλα απαράμιλλη απαλότητα και αιθέρια αίσθηση. Ακριβώς σαν ένα σύννεφο!

Iconic σε λευκό, κομψό σε μαύρο, και σαγηνευτικό σε γαλάζιο και ροζ, τα νήματα είναι 100% βαμμένα και επεξεργασμένα στην Ιταλία. Το πουλόβερ Nuvola βγαίνει σε δύο εκδοχές: με V και στρογγυλή λαιμόκοψη.