Φεβ 28, 2020

Intimissimi Green Collection. Η πρώτη “Green” μίνι συλλογή από την Intimissimi είναι εδώ

10 χρόνια συμπληρώνει φέτος το Recycle Project της Intimissimi  και  η γνωστή Ιταλική επωνυμία εσωρούχων το γιορτάζει λανσάροντας την πρώτη της μίνι συλλογή εσωρούχων φιλική προς το περιβάλλον.    

Η συλλογή Green Collection παρουσιάζεται για πρώτη φορά την άνοιξη / καλοκαίρι 2020 και είναι αφιερωμένη στις γυναίκες που αναζητούν κομμάτια με χαμηλό αντίκτυπο στο περιβάλλον, των οποίων τα υλικά και η προέλευση είναι γνωστά.

Η συλλογή ξεχωρίζει για την χρήση υφασμάτων, πιστοποιημένα από προμηθευτές όπως δαντέλα, που περιλαμβάνει Qnova® ανακυκλωμένο  πολυαμιδικό νήμα της Fulgar,  μια βιώσιμη ίνα από αναγεννημένες πρώτες ύλες, μετάξι πιστοποιημένο by Bluesign® που εγγυάται μία αλυσίδα παραγωγής ινών με σκοπό τη βελτιστοποίηση του περιβάλλοντος, modal από την Lenzing και μπαμπού, από ανανεώσιμες και βιώσιμες πηγές από ξύλο.

Η βασική συλλογή παρουσιάζει 2 σειρές εσωρούχων η κάθε μια με τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Garden Fairy Series from The Green Collection

Η σειρά ‘’ The Garden Fairy’’, παρουσιάζει δαντέλα από QNova®  που χαϊδεύει το δέρμα και ξεχωρίζει για την απαλή της αίσθηση. 

RARE Beauty Series - The Green Collection

Και η σειρά “Rare Beauty” συνδυάζει τα υλικά Q-Nova της Fulgar με πιστοποιημένο μετάξι Bluesign.

Την βασική συλλογή εσωρούχων θα ολοκληρώσει και μια σειρά πιτζάμες και knitwear, φτιαγμένα από ύφασμα modal και micromodal της Lenzing και από ίνες μπαμπού, υλικό που αναπτύσσεται γρήγορα, ανανεώνεται και χρειάζεται λίγη ποσότητα νερού. Μία βιώσιμη και φιλική επιλογή για το περιβάλλον!

Καθένα από αυτά τα υλικά αναφέρονται πάνω στο καρτελάκι του κάθε κομματιού μαζί με την  ποιότητα των ινών π.χ απαλότητα αλλά και πληροφορίες για το πλύσιμο ή το πόσο αναπνέει το ρούχο.