Ιουν 29, 2020

Η Intimissimi παρουσιάζει τη νέα σειρά "Invisible Touch" και το νέο σουτιέν SVEVA , με μικροΐνες και υφή από τούλι.

Η Intimissimi εμπλουτίζει την συλλογή της με νέες προσφορές, στυλ και υφές για τα καλοκαιρινά looks. Οι πρωταγωνιστές της σεζόν είναι το νέο σουτιέν,  SVEVA , με μικροΐνες  και υφή από τούλι. Με αιθέρια και ελαφριά αίσθηση που χαϊδεύει το δέρμα , το SVEVA ειναι ιδανικό για το καλοκαίρι. 

Η νέα, πολύ ελαφριά, τούλινη μικροΐνα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι: μαλακή στην αφή, απαλή στο δέρμα και κυρίως αόρατη. Μία υφή που μέσα στην απλότητά της, είναι σχεδιασμένη να καλύπτει τα πιο σοφιστικέ στυλ. 

Το νέο τούλι αποτελεί τη βάση δημιουργίας για τη νέα  σειρά Ιnvisible Touch που διαθέτει σουτιέν, σλιπ, κορμάκια: ιδιαίτερα ελαφριά κομμάτια, ιδανικά να φορεθούν κάτω από κάθε outfit. Η σειρά περιλαμβάνει και το σουτιέν Sveva και σλιπ με πλαϊνές λωρίδες – ένα πολυαναμενόμενο comeback για την συλλογή Intimissimi.

Το νέο balconette με προφορμαρισμένα cups έχει περιμετρική μπανέλα για να προσφέρει την καλύτερη ενίσχυση. Το ντεκολτέ είναι φτιαγμένο με την ίδια υφή αλλά με διαφορετική τεχνική που χαρίζει μεταξένιο λαμπερό εφέ. Η συγκεκριμένη τεχνική επιτρέπει extra κράτημα στο ντεκολτέ και καθώς δεν διαθέτει λάστιχο δεν αφήνει σημάδια.

Οι τιράντες είναι εύκολα προσαρμοζόμενες καθώς αυξομειώνονται, -αποτέλεσμα νέας τεχνολογίας που παρέχει το ανώτατο κράτημα και στήριξη ενώ προσφέρει ανάλαφρη αίσθηση.

Δείτε τη ολοκληρωμένη συλλογή Invisible Touch

Το σλιπ από μικροΐνα, χωρίς ραφές, υφή από τούλι και πλαϊνές λωρίδες –σχεδιασμένες όπως οι τιράντες του σουτιέν-  είναι τόσο άνετο και ελαφρύ που δεν το αισθάνεσαι καν. 

Το Ιταλικό  brand επιλέγει για άλλη μια φορά, την Irina Shayk για να λανσάρει τη νέα συλλογή tulle μέσα από τον φακό του καταξιωμένου φωτογράφου Rowan Papier.