Σεπ 11, 2020

Superga απο την Calzedonia, οταν η θηλική γοητεία αποκτά σπορ ύφος.

H Superga είναι γνωστή για τα κλασικά της πάνινα παπούτσια ενώ η Calzedonia για τα εμβληματικά της καλσόν και κολάν. Ο συνδυασμός των δύο Ιταλικών brand δεν θα μπορούσε παρά να είναι μια συλλογή που αποπνέει θηλυκή γοητεία με σπόρ ύφος.

Καλύπτει δύο αντικρουόμενες ανάγκες κάθε γυναίκας προτείνοντας βασικά κομμάτια όπως καλσόν και κάλτσες με μια σπορ γοητεία.  Η συλλογή είναι ιδανική για γυναίκες που επιλέγουν να φορούν προϊόντα Calzedonia στην καθημερινότητα τους αλλά θέλουν επίσης να φαίνονται μοντέρνες ενώ γυμνάζονται. Τολμηρά σχέδια με έντονα χρώματα προσθέτουν μια ποπ πινελιά και λίγο περισσότερο «ύφος» σε casual εμφανίσεις.

Η συλλογή αποτελείται από 5 κολάν, 4 καλσόν και 11 κάλτσες. Τα κολάν είναι πραγματικά εντυπωσιακά χάρη στην απόλυτη λάμψη και το ηλεκτρικό τους χρώμα, διαθέσιμα σε μπλε, ροζ και μαύρο. Υπάρχει επίσης μια έκδοχή του bestselling κολάν της Calzedonia πλήρως εκτυπωμένο το το εικονικό γράμμα S (από την Superga). 

Τα δε καλσόν της συλλογής έχουν επίσης χαρακτήρα. Και τα τέσσερα είναι μοντέλα με δίχτυ ψαρέματος, διαθέσιμα σε μαύρο, ροζ και μπλε με εφέ λάμψης. Ίσως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο στα καλσόν είναι η ζώνη μέσης, η οποία είναι τυπωμένη με το λογότυπο Superga. 

Τη συλλογή ολοκληρώνει μια σειρά από 11 ζευγη νέων καλτσων από σπορ μοντέλα έως σχέδια glam κατασκευασμένα από lurex και σε φωτεινά χρώματα.  

Την συλλογή SupergaxCalzedonia θα την βρείτε στα καταστήματα από τις 14 Σεπτεμβρίου.