Φεβ 23, 2021

INTIMISSIMI SS21. Πηγές έμπνευσης το Παρίσι, οι Βρετανικοί κήποι & τα ηλιοβασίλεματα του Λος Άντζελες

H συλλογή Spring Summer της Intimissimi ακολουθεί ένα ποικίλο και συνάμα ξεκάθαρο ταξίδι γύρω του κόσμου, κάνοντας στάση σε 3 προορισμούς που ενέπνευσαν το χαρακτήρα της κάθε σειράς εσωρούχων, η κάθε μια ξεχωριστή και μοναδική μέχρι την μικρότερη λεπτομέρεια.

Πρώτη στάση: la Ville Lumière.  From Paris with love. Περιπλανηθείτε στα πολυπληθή bistrots που διασχίζουν την ιστορική συνοικία Le Marais και περπατώντας στην οδό Rue du Faubourg- Saint-Honoré, απολαύστε τη θορυβώδη, ζωηρή τοποθεσία βυθισμένοι στη ρομαντική ατμόσφαιρα της πόλης που υμνεί τον έρωτα. Το αποτέλεσμα είναι ένα σαγηνευτικό και συναρπαστικό μέρος της συλλογής, κομμάτια σχεδιασμένα για να σας κάνουν να νιώθετε καλά όσο και να φαίνεστε καλά. Η αυτοπεποίθηση είναι η λέξη-κλειδί. Οι sexy και sleek ελαστικές λεπτομέρειες δημιουργούν αισθησιακές αλληλεπιδράσεις φωτός στο δέρμα. Ένα πλήθος από μικροσκοπικές, υπέροχες γαλλικές κορδέλες και ελκυστικές διακλαδώσεις αγκαλιάζουν τα Bralette από τούλι και τα σλιπ σε στυλ κυλόττας, αναδεικνύοντας επιδέξια τις καμπύλες χάρη στις λεπτές αλληλεπιδράσεις με τις see-through υφές. Η συλλογή χρωματικά εστιάζει στο μαύρο - το βασικό χρώμα του μυστηρίου – που συνδυασμένο με το λευκό, χαρίζει μία ασυμβίβαστη αντίθεση αποχρώσεων και των υφών.

Το ταξίζι συνεχίζεται με κατεύθυνση το Ηνωμένο Βασίλειο. Η περιήγηση στη βρετανική ύπαιθρο, εξερευνά την ομορφία΄του British Secret Garden, του παραδοσιακού αγγλικού κήπου. Έτσι, φυσικό είναι να έχει στραφεί η προσοχή της συλλογής στα floral prints και τα κλασικά θέματα της άνοιξης. Τα λουλούδια γίνονται οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές και εμφανίζονται σε διακριτικά τρίγωνα σουτιέν και σλιπ: μικρά, ευαίσθητα μπουμπούκια ζωντανεύουν σε romantic chic μαλακά βαμβακερά σετ, με prints ή επιδέξια κεντήματα να στολίζουν εκλεκτές υφές. 

Clean-cut σουτιέν και σλιπ από διάφορα υφάσματα, όπως τούλι για ένα λεπτεπίλεπτο see-through look που δεν αποτελεί ποτέ υπερβολή. Η διαχρονική δαντέλα Sangallo κάνει ένα τεράστιο comeback, στολίζoντας το λευκό από βαμβάκι με αιθέριες openwork λεπτομέρειες.

Αφήνουμε πίσω την Ευρώπη και κατευθυνόμαστε προς τον Ειρηνικό Ωκεανό και καταλήγουμε στην θρυλική Πόλη των Αγγέλων. Το Λος Άντζελες, ένα χωνευτήρι επιρροών boho, με κοσμοπολίτικες πινελιές και healthy lifestyle, προτείνει ένα ανεπιτήδευτο easy-to-wear στυλ. Έτσι, τα super comfy βαμβακερά αθλητικά σουτιέν και σλιπ παίρνουν το πράσινο φως μαζί με τα ευέλικτα αλλά κομψά θηλυκά σετ που φωτίζονται από τις ζωηρές αποχρώσεις που θυμίζουν τα iconic L.A. Sunsets. 

Ας μη ξεχνάμε, όμως, ότι για την Intimissimi η πρακτικότητα συμβαδίζει με τη θηλυκότητα: Η δαντέλα βρίσκεται στο επίκεντρο αλλά παρουσιάζεται σε νέες με γεωμετρικές και γραφιστικές βερσιόν ενώ τα μικροσκοπικά διακοσμητικά στοιχεία δίνουν μια παιγνιδιάρικη και 100% αστική νότα στα σουτιέν και σλιπ της συλλογής.