Αυγ 28, 2021

Intimissimi Φθινόπωρο 2021. Ρομαντική δαντέλα, έντονα χρώματα και πρωτότυπα μοτίφ

Ρομαντική δαντέλα, έντονα χρώματα και πρωτότυπα μοτίφ αυτό το φθινόπωρο από την Intimissimi 

Αυτό το φθινόπωρο, το μοναδικό και αναγνωρίσιμο στυλ της Intimissimi θα ακολουθεί την γυναίκα σε όλες της τις στιγμές χάρη στα εμβληματικά αλλά μοντέρνα εσώρουχα που καθορίζονται από τη συνεχή αναζήτηση της μάρκας για τελειότητα και άψογο σχεδιασμό. Προσφέρουν άνεση χωρίς να θυσιάζουν την ομορφιά και δίνουν έμφαση στο παρόν και την εξέλιξη της εποχής μας.  Ο στόχος; να καλύψει τις ανάγκες όλων των γυναικών, γιατί «κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον δικό της τρόπο». 

Πολλαπλά κομμάτια παίζουν δημιουργικά τόσο σε χρώμα όσο και σε υλικά. Με ένθετα δαντέλας, σατέν φιόγκους και απαλές αποχρώσεις, η σειρά Romantic Femininity, είναι μια ωδή στον ρομαντισμό.  Επιπλέον η δαντέλα και το σατέν περιέχουν ανακυκλωμένο πολυαμίδιο, εντάσσοντας τη σειρά στο #intimissimicares, ένα έργο που ολοένα και μεγαλώνει και προωθεί την οικολογική βιωσιμότητα της μόδας. 

Επίσης με βιώσιμα υλικά είναι οι βαθιές αποχρώσεις μπλε και κεχριμπάρι της σειράς Bold Colors ενώ στη σειρά Arts & Crafts και Trendy Prints τα κομμάτια παρουσιάζουν με αυτοπεποίθηση μια πειραματική και καινοτόμα παλέτα χρωμάτων με μοτίφ δαντέλας και διακοσμήσεις απο μοτίφ μπαντάνας αντίστοιχα.

Από την άλλη, το απαραίτητο μαύρο είναι η καρδιά της σειράς Lace Sensuality, όπου τόσο τα σουτιέν, τα στρινγ και οι ψιλόμεσες κυλότες φέρουν διακοσμήσεις macramé και σαγηνευτικά διάφανο ύφασμα.