Οκτ 03, 2021

SHARE YOUR PASSION μαζί με καλσόν CALZEDONIA

Verba volant, scripta manent. «Τα λόγια φεύγουν, τα γραπτά μένουν». Αυτό το Λατινικό ρητό εκφράζει την δυνατή ώθηση για επικοινωνία και την επιθυμία να περαστούν μηνύματα μέσω ιερογραφημάτων και εικονογραμμάτων. 

Η μόδα έχει αγκαλιάσει αυτή την ανάγκη έκφρασης και βρίσκουμε στις συλλογές για το φθινόπωρο / χειμώνα 21/22 πολλαπλασιασμό ιδιαίτερα θετικών μηνυμάτων και συνθημάτων. 

Την "τελευταία λέξη" σε αυτή την τάση αποφάσισε να έχει η Calzedonia και παρουσιάζει μια capsule συλλογή με "talking tights" να διαδίδουν θετικά μηνύματα μέσα από παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική ελευθερία έκφρασης στα κλασικά διάφανα της καλσόν.

Τη συλλογή ολοκληρώνει το ελαφρώς vintage σε ύφος, δικτυωτό καλσόν που επιστρέφει, όχι μόνο σε διαχρονικές κλασικές εκδοχές, αλλά και σε συνδυασμό με κάλτσες για ροκ εμφανίσεις και επίσης με νέες μοντέρνες μορφές όπως κυψέλες που συνδέονται με μεγάλα και μικρά γεωμετρικά σχέδια. 

Το μήνυμα της Calzedonia καθαρό. «Your style, your tights» (δικό σας το στυλ, δικό σας και το καλσόν).

Η κάθε γυναίκα βρίσκει το καλσόν που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ και την προσωπικότητά της. Το ίδιο το καλσόν γίνεται το ιδανικό συμπλήρωμα για να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση. Προσθέτει την επιπλέον πινελιά που χρειάζεται για να δείξετε κάτι για τον εαυτό σας με κομψότητα και θηλυκότητα.. 

Η συλλογή εστιάζει στο πάθος.  Το πάθος για Ταξίδια με εικόνες και σημειώσεις αφιερωμένα σε δημοφιλείς προορισμούς με πρώτη την Ιταλία να έχει περίοπτη θέση και στη συνέχεια γνωστά “skyline” όπως της Νέας Υόρκης και του Χονγκ Κονγκ.  Το πάθος για Tattoo, αφιερωμένο στην αρχαία τέχνη της εικονογραφικής διακόσμησης των σωμάτων παρουσιάζοντας τις πιο συχνές επιλογές όπως τριαντάφυλλα, φράσεις και πανάρχαια σύμβολα.  Το πάθος για την Μόδα που εκφράζεται μέσα από λέξεις κλειδιά όπως «trend», «chic», «style» (τάση, κομψό, στυλ) και ενισχύεται με σχέδια από μπουκάλια αρωμάτων, κρεμάστρες και τόξα, όλα αφιερωμένα στους fashionistas. Το τέλος το πάθος για Αστρολογία το οποίο παρουσιάζετε μέσα από αναφορές σε αστέρια και ουράνια σώματα.

Μοιραστείτε το δικό σας πάθος με τα καλσόν της Calzedonia!.