Ιαν 18, 2022

Συλλογή THERMAL της CALZEDONIA. Αντιμετωπίστε τις κρύες θερμοκρασίες με στυλ & άνεση.

Η νέες παραλαβές της Calzedonia με πρωταγωνιστές τα ισοθερμικά κομμάτια της συλλογής Thermal κατέφθασαν την πιο κατάλληλη στιγμή.  Έτσι, αντιμετωπίζουμε το τσουχτερό κρύο με στυλ και άνεση μιας και η συλλογή είναι κατάλληλη και για τις πιο κρύες θερμοκρασίες.

 Παραμένοντας πιστή στις τελευταίες τάσεις, η Calzedonia έχει αναπτύξει μια σειρά από εξαιρετικά λειτουργικά, εξαιρετικά ζεστά αλλά ελαφριά ενδύματα με απαλή αφή στο δέρμα. Η νέα γενιά ρούχων αναψυχής (leisurewear) συνδυάζει με έξυπνο τρόπο τα θηλυκά και κομψά κοψίματα με υφάσματα υψηλής απόδοσης, προσφέροντας εξαιρετική εφαρμογή και ζεστασιά.

Τα κολάν της συλλογής Thermal διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία. Τα κολάν Thermal Ultra Plush είναι κατασκευασμένα από ένα πολύ μαλακό ελαστικό ύφασμα με βουρτσισμένο εσωτερικό δίνοντας μια πολυτελή αίσθηση στο δέρμα ενώ εγγυάται βέλτιστη μόνωση από το κρύο. Μπορεί να φορεθεί μόνο του ή κάτω από μίνι φούστα.

Το μοντέλο «Plush Double» είναι εξαιρετικά πρακτικό με χνουδωτό και μαλακό εσωτερικό. Το ύφασμα του είναι διπλής όψης και δίνει στο συγκεκριμένο κομμάτι πολλαπλούς πιθανούς στιλιστικούς συνδυασμούς.

Τα εύχρηστα βαμβακερά κομμάτια, επίσης με ιδιότητα thermal – διαθέτουν υψηλή ελαστική ζώνη για μέγιστη άνεση. 

Στη συλλογή επιστρέφουν και τα ισοθερμικά skinny τζιν σε μαύρο, μπλε και γκρι, καθιστώντας τα τέλεια όλο το εικοσιτετράωρο.

Την συλλογή ολοκληρώνουν τα διαφορετικά είδη αδιάφανων καλσόν από μαλακό ύφασμα μικροϊνών τα οποία, χάρη στην ειδική γάζα που διαθέτουν στο εσωτερικό παρέχουν πρόσθετη ζεστασιά. Η γκάμα των χρωμάτων είναι τεράστια: από κλασικό μαύρο και μπλε έως πράσινο του δάσους, ανοιχτό μπεζ, γκρι mélange, σκούρο καφέ και μπορντό.

Οι βαμβακερές κάλτσες σε «terry-effect» διατίθενται σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και - χάρη σε μια ειδική γάζα - παρέχουν ένα μαλακό, θερμαντικό αποτέλεσμα στο εσωτερικό. Διαλέξτε ανάμεσα σε μαύρο, μπλε, γκρι και ανθρακί μελάνη, αμύγδαλο, σκούρο τζιν, βρύα και ραβέντι.

Την ισοθερμική συλλογή Thermal παρουσιάζει η Calzedonia μέσα από μια ειδική εκστρατεία, που γυρίστηκε στους δρόμους του Παρισιού. Η γαλλική πρωτεύουσα ήταν το ιδανικό σκηνικό, καθώς ενσωματώνει τέλεια τα δύο κύρια χαρακτηριστικά της συλλογής: προστασία από το κρύο - το οποίο συχνά δαγκώνει στην πόλη του Φωτός - και την κομψότητα της πόλης με την αδιαμφισβήτητη διαχρονική γοητεία της.

Το ψύχος αντιμετωπίζεται με στυλ και άνεση όταν κάνουμε έξυπνες αγορές απο την συλλογή THERMAL της  Calzedonia.