Ιαν 30, 2022

Συλλογή Valentines της Intimissimi. Αγαπάμε τον ευατό μας με Ρομαντισμό, Θυληκότητα και Τολμη.

Μόνο η Αγάπη. Τι μας προτείνει για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου η INTIMISSIMI

Αγάπη. Γιορτάζεται σε κάθε ξεκίνημα της νέας σεζόν και στην φετινή συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022, η Intimissimi επιλέγει να γιορτάσει την πιο σημαντική μορφή αγάπης. Την αγάπη προς τον ίδιο μας το εαυτό.

Στην Intimissimi αυτό εκφράζεται μέσα από το συνδυασμό ρομαντισμού, θηλυκότητας και τόλμης, χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται στη νέα συλλογή Intimissimi Valentines για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Με θέμα " noir ", πρωταγωνιστής της συλλογής το μονόχρωμο μαύρο. 

Η γνωστή Ιταλική μάρκα εσωρούχων παρουσιάζει τη συλλογή μέσα από μια καμπάνια όπου δύο γυναίκες περνούν το χρόνο τους αράζοντας σε μια ρετρό έπαυλη του Μπέβερλι Χιλς, εκφράζοντας ελεύθερα τον δικό τους μοναδικό και προσωπικό τρόπο ύπαρξης. Ένας αυθεντικός συνδυασμός γοητείας και αυτοπεποίθησης. 

Ωστόσο την παράσταση κλέβουν τα κομμάτια των διάφορων σειρών που αποτελούν την συλλογή Valentines.  

Heart Beat
Heart Beat


Η σειρά Heart Beat επικεντρώνεται στον εκλεπτυσμένο ρομαντικό αισθησιασμό και εκφράζεται μέσα από μια απόλυτα ισορροπημένη αλληλεπίδραση διάφανων και αδιάφανων μπουκέτων από λουλουδάτη δαντέλα που διαγράφουν σαγηνευτικές γραμμές πάνω στο σώμα. 

Στη σειρά Jolie Poesie απροσδόκητες λεπτομέρειες θα εντυπωσιάσουν όσους αγαπούν να θαμπώνουν με εκλεπτυσμένες τελικές πινελιές. Μαργαριτάρια διακοσμούν τις τιράντες και λεπτομέρειες στολίζουν τα σλιπ από το σετ δαντέλας, με εκλεπτυσμένα σχήματα και υφές.

Jolie Poesie
Jolie Poesie


Fly me to the Moon. Η σειρά που εμπνέει το όνειρο. Παρουσιάζει λεπτό κέντημα φτερών σε ελαφρύ, αιθέριο τούλι και είναι ιδανική για όσους δεν σταματούν ποτέ να αναζητούν νέα στυλ και τάσεις.

Fly Me To The Moon


Τέλος, τα σετ της σειράς Feeling Sexy συνδυάζουν ένα μείγμα από λουλουδάτη δαντέλα και στρατηγικά τοποθετημένα σταυρωτά λουριά που αποπνέουν καθαρό αισθησιασμό.

Feeling Sexy


Συνολικά η συλλογή παρουσιάζει πολλαπλά στυλ και ολοένα και μεγαλύτερα μεγέθη για να ανταποκριθεί σε διαφορετικές σιλουέτες.