Φεβ 16, 2022

«Organic Cotton» and «Cotton against the skin». Oι νέες φυσικές ίνες της Calzedonia.

Η Calzedonia δίνει Ιδιαίτερη προσοχή στην προμήθεια της πρώτης ύλης έχοντας αυστηρές προδιαγραφές που να εκφράζουν τους πυλώνες της φιλοσοφίας της. 

Το ακατέργαστο βαμβάκι βιολογικής καλλιέργειάς που χρησιμοποιεί για την παραγωγή των συλλογών της είναι από φάρμες με οικολογική συνείδηση που χρησιμοποιούν  μεθόδους καλλιέργειας που συμμορφώνονται με αυστηρά πρότυπα όπως η εναλλαγή εδάφους, η χρήση μη-γενετικά τροποποιημένων σπόρων, απαγόρευση χρήσης επιβλαβών φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων, καθώς και στην προστασία των εργαζόμενων ώστε να εξασφαλίζεται μία ηθική και βιώσιμη προσέγγιση της εργασίας.  

Η νέα συλλογή παρουσιάζει μια σειρά από εξαιρετικά μαλακά, ζεστά και άνετα καλσόν και κολάν κατάλληλα για cozy εμφανίσεις τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. Ο απόλυτος συνδυασμός για τις σύχρονεσ γυναίκες και κορίτσια που αναζητούν καθημερινά, άνετα και κομψά κομμάτια, φιλικά προς το περιβάλλον.

Στη νέα σειρά, Organic Cotton, το καλσόν αποτελείται από 58% Οργανικό βαμβάκι με τη χαρακτηριστική πυκνότητα του νηματισμένου νήματος για όσο πιο ομοιογενές αποτέλεσμα. Έχει εξαιρετική εφαρμογή με άνετη μέση με λάστιχο και διατίθενται σε τέσσερις αποχρώσεις: μαύρο, μπλε, καφέ και γκρι μελανζέ. 

Το καλσόν «Cotton against the skin» εγγυάται μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας στο δέρμα έχοντας στην  εσωτερική του πλευρά υποαλλεργικό νήμα από βαμβάκι, ενώ το εξωτερικό μέρος έχει την κλασική υφή απο μικροϊνες: απαλό, συμπαγές και ομοιόμορφα αδιάφανο. Διατίθεται σε μαύρο, μπλε και καφέ χρώμα.

Στη συλλογή κολάν, θα βρείτε νέα παραλλαγή στα 3 πιο δημοφιλή μοντέλα της προηγούμενης σεζόν τα οποία ενισχύονται με κασμίρι και παρουσιάζονται σε νέο χρωματικό συνδυασμό.

Ανακαλύψτε το «comfort fit» για ανετη εφαρμογή ΄και μέγιστη άνεση, το «flare» με ελαφρύ άνοιγμα στο κάτω μέρος και το «jogger»  με άνετη εφαρμογή γύρω από τον αστράγαλο. Θα τα βρείτε σε μαύρο, φυσικό, γκρι και πράσινο. 

Η συλλογή από κασμίρ ολοκληρώνει τη συλλογή από φυσικές ίνες της Calzedonia και παρουσιάζει καλσόν και κάλτσες, απλά ή με ραβδώσεις.