Φεβ 21, 2022

Δημιουργήστε το δικό σας look μέσα από την συλλογή ΙNTIMISSIMI Nightwear.

Η συλλογή Nightwear Άνοιξη 2022 της Intimissimi συνδυάζει κομψότητα, απλότητα και ρομαντισμό με φυσικές ίνες όπως το βαμβάκι και το modal. Έμπνευση της συλλογής η σύγχρονη γυναίκα που, ανάλογα με την ώρα της μέρας και τις ανάγκες της, αναμειγνύει και ταιριάζει τις εμφανίσεις της με την προσέγγιση του mix and match.  

Παρουσιάζοντας μια σειρά από αβίαστα κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν παιχνιδιάρικα, η συλλογή κερδίζει τις εντυπώσεις, ικανοποιώντας διαφορετικά γούστα και τάσεις ενώ ξεφεύγει από την κατηγορία Nightwear μιας και κομμάτια της συλλογής αρμόζουν και σε άλλες καθημερινές περιστάσεις.

Η μέγαλη σε εύρος συλλογή συμπεριλαμβάνει κομμάτια από ελαφρύ βαμβακερό fleece με σχέδιο Vichy σε ανοιχτό ροζ ή γκρι, κατάλληλα για τους τελευταίους κρύους μήνες του χειμώνα, ενώ ελαφριές μπλούζες από οργανικό βαμβάκι σε συνδυασμό με μακρυμάνικα ή κοντομάνικα μπλουζάκια σε σκούρο μπλε έχουν μια αίσθηση από ναυτικό.

Ντελικάτο βαμβακερό ύφασμα με jacquard ραβδώσεις σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το ρόζ εμφανίζεται σε κομμάτια με απλό στυλ όπως πουκάμισα ή πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη και μπορούν να συνδυαστούν με palazzo είτε με πιο εφαρμοστό παντελόνι με μανσέτες στον αστράγαλο.

Οι floral εκτυπώσεις πάνω σε ύφασμα modal είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της συλλογής και εμφανίζονται σε κοντά και μακριά μοντέλα ξεκινώντας απο το  πρώτο ανοιξιάτικο μοτίβο από ανθούς κερασιάς, πλαισιωμένο από λεπτό μαύρο τελείωμα στα μανίκια. 

Το αντρικό στυλ πιτζάμας σε στύλ «κοστούμι» θεωρείται πλέον κλασικό κομμάτι και παραμένει από τα αγαπημένα. Παρουσιάζεται με λεπτή ρίγα pinstripe και παίρνει πιο ρομαντική αίσθηση χάρη στα τελειώματα στα μανίκια απο λεπτή δαντέλα σε στύλ crochet. 

Ρούχα που σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε, να συνδυάσετε και να αναμίξετε για να δημιουργήσετε εμφανίσεις που καλύπτουν μια ποικιλία αναγκών. 


Βιωσιμότητα και Διαφάνεια
«Η βελτίωση είναι μέρος της κουλτούρας μας. Αυτή είναι η άποψή μας για τη βιωσιμότητα.»
Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο που εφαρμόζει γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που πωλούνται στα καταστήματα Intimissimi παράγονται σε ιδιόκτητα εργοστάσια στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτό δίνει την δυνατότητα στην Intimissimi να  συντονίζει την διαχείριση της παραγωγής μαζί με αλλές φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας πλήρη αφοσίωση της κάθε φάσης αποκλειστικά στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, κατάφερνει να προσφέρει υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές.
Αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις στις πόλεις όπου βρίσκονται οι εταιρίες όπως και θέσεις εργασίας για μεγάλο αριθμό εργαζομένων.  Έχοντας τον έλεγχο των εργοστασίων η Intimissimi εγγυάται επίσης τις καλύτερες συνθήκες εργασίας με στόχο τον σεβασμό των δικαιωμάτων όλων των εργαζόμενων.

Αυτή η διαφανής προσέγγιση αντικατοπτρίζεται ακόμη περισσότερο στο online κατάστημα intimissimi.com, όπου, στη κάθε σελίδα όπου παρουσιάζεται ένα προϊόν, εχουμε την επιλογή «ιχνηλατισης» για να ενημερωθούμε για τις παραγωγικές μονάδες της εταιρείας όπου το κομμάτι κατασκευάστηκε. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο, τις φάσεις παραγωγής, τη δέσμευση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή των προιόντων.

Η σύνδεσμος ανάμεσα στο ταξίδι βιωσιμότητας του brand και τα χαρακτηριστικά ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη διαφάνεια προς τους καταναλωτές σε σχέση με τις δραστηριότητες της Intimissimi.

Τα προϊόντα της συλλογής knitwear, για παράδειγμα, παράγονται στα εργοστάσια Gordon (Σερβία), Vavuniya (Σρι Λάνκα) και Zalli (Βουλγαρία). Τα ρούχα από εκεί φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Vallese (Ιταλία) και στη συνέχεια αποστέλλονται στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.