Μαρ 07, 2022

CALZEDONIA συλλογή ACTIVE. Φρέσκα POP Χρώματα & νέα στυλ υψηλής απόδοσης

Be Active! Για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022, η Calzedonia επεκτείνει τη γκάμα της στη συλλογή Active με νέα φρέσκα POP χρώματα και νέες εκδοχές προϊόντων για στυλ υψηλής απόδοσης.

Τα Active Soft Touch Leggings είναι κατασκευασμένα από ένα ειδικό ύφασμα από πολυεστέρα που είναι ανθεκτικό στην τριβή, στο σχίσιμο και δεν τσαλακώνει και τα καθιστά ιδανικά για ολοήμερη χρήση μιας και δεν τσαλακώνονται και δεν χρειάζονται σιδέρωμα. Εξαιρετικά μαλακά και λεία σαν βελούδο,  είναι ανθεκτικά στα μικρόβια και – πάνω απ 'όλα – προσφέρουν εξαιρετική θερμομόνωση. Έχουν ελαστικότητα και αγκαλιάζουν τις καμπύλες για να τις τονίσουν. Επιλέξτε μεταξύ του κλασικού μαύρου χρώματος για άπειρο αριθμό εμφανίσεων ή tie-dye σε μπλε ναυτικό και σκονισμένο μπλε.

Τα Active Performance Leggings έχουν σχεδιαστεί για γυναίκες που αθλούνται με ειδικό ύφασμα δύο τεντωμάτων που εγγυάται απίστευτη εφαρμογή και υψηλή αντοχή στις ακτίνες UV (Upf 50+). Χάρη στην υψηλή πυκνότητα του πλέγματος, έχουν τέλεια αναπνεύσιμότητα και ως εκ τούτου είναι η ιδανική επιλογή για γυμναστική σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Στη συλλογή παρουσιάζονται και νέα κολάν micro-rib σε τρία διαφορετικά χρώματα για τους λάτρεις της γιόγκα. Αγκαλιάζουν τα πόδια χωρίς να τα συμπιέζουν και επιτρέπουν την πλήρη ελευθερία κινήσεων.