Απρ 28, 2022

Calzedonia Limited Edition. Η επιλογή μας αυτό το καλοκαίρι για απόλυτο γκλάμουρ και Bond Girl ύφος.

Η πρώτη Limited Edition συλλογή beachwear της Calzedonia είναι εμπνευσμένη από τους πιο exclusive καλοκαιρινούς προορισμούς και τα πιο pied-dans-l’eau looks του διεθνούς jet set. 

Θέλεις αυτό το καλοκαίρι να λάμψεις; Είσαι από εκείνες που φτάνουν το πρωί στην παραλία για τις πρώτες βουτιές και οι πρώτες βραδινές ώρες σε βρίσκουν ακόμα εκεί με ένα κοκτέιλ στο χέρι; Τότε η limited edition capsule συλλογή της Calzedonia είναι για εσένα. Μια αποκλειστική και εκλεπτυσμένη συλλογή αφιερωμένη στις γυναίκες που αγαπούν το ultra glam ύφος.

Διαθέσιμη μόνο online και με περιορισμένο αριθμό κομματιών, η συλλογή αποτελείται από σουτιέν balconette και ψηλόμεσo σλιπ εμπλουτισμένο με αστραφτερές λεπτομέρειες κατά μήκος του ντεκολτέ και της ζώνης. Το ιδανικό μαγιό για την πισίνα, το σκάφος ή αν θέλεις ένα εκθαμβωτικό look καθώς θα απολαμβάνεις το κοκτέιλ σου. Eπίσης, το αισθησιακό λαμπερό τρίγωνο σουτιέν και σλιπ, φτιαγμένο από ton sur απλικέ γκλίτερ αναδεικνύει το μαύρισμα και τη σιλουέτα.

Είναι τα ιδανικά μπικίνι για όταν πέφτει η νύχτα, από το ηλιοβασίλεμα έως αργά, για απεριτίφ στην παραλία και κοκτέιλ πάρτι.

.