Ιουν 06, 2022

Bandeau Intimissimi. Τα αγαπημένα στράπλες σουτιεν τώρα και μέχρι μέγεθος 6.

Ήρθε το καλοκαίρι και μαζί του και η ανάγκη μας για σουτιέν που θα παραμείνουν «αόρατα» κάτω από τα ανάλαφρα καλοκαιρινά μας ενδύματα.

H Intimissimi ανέκαθεν αναδεικνύει  την θηλυκότητα όλων των γυναικών και φέτος επεκτείνει την συλλογή BANDEAU στράπλες σουτιέν με μεγέθη μέχρι το Ιταλικό 6. Με αυτή την κίνηση η Intimissimi προσφέρει ένα μεγάλο εύρος επιλογών που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους στήθος.  

Τα διάφορα μοντέλα της σειράς BANDEAU είναι ευέλικτα και πρακτικά, τέλεια σχεδιασμένα για να στηρίζουν χωρίς να πιέζουν ή να εμποδίζουν την κίνηση. Θα τα βρείτε σε κλασικά χρώματα όπως το λευκό και το μαύρο ενώ οι τρις αποχρώσεις σε τόνους του δέρματος είναι η επιλογή τους καλοκαιρούς μήνες για το επιθυμητό «αόρατο» αποτέλεσμα.

Το ντεπούτο του φέτος κάνει το μοντέλο Giada σχεδιασμένο για ανύψωση και στήριξή στήθους μέχρι και μέγεθος 6. Μαζί με τα υπόλοιπα σχέδια της συλλογής, η κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο στράπλες ανάλογα με τις ανάγκες της.

Το Dalia, το Monica και το Gioia είναι η επιλογή για όγκο με βάση το επιθυμητό décolleté ενώ το Laura και Anna είναι για όσες θέλουν άνεση με ελαφριά ενίσχυση.

Ανακαλύψτε τη συλλογή σε όλα τα καταστήματα Intimissimi.