Φεβ 17, 2023

Denim Vibes. Διαχρονική επιλογή για cool & ευέλικτες εμφανίσεις!

Διαχρονικό style icon, το denim κολάν είναι συνώνυμο της άνεσης, έχει δροσερό ύφασμα και είναι το ιδανικό κομμάτι για τη δημιουργία ενός ευέλικτου και cool outfit. Για τη σεζόν SS23, η Calzedonia παρουσιάζει δύο τύπους του must-have denim. Ανακλύψτε νέες εφαρμογές και μοντέρνα χρώματα που θα σας εκπλήξουν.

Για την αρχή της σεζόν, η Calzedonia παρουσιάζει μια σειρά από κλασικά μοντέλα σε νέες εφαρμογές με βαρύτερο ύφασμα ενώ πιο μετά, όταν πλέον ανοίξει ο καιρός, τα μοντέλα έχουν ανάλαφρα ύφασματα σε διάφορα παστέλ χρώματα.

Οπως σε κάθε συλλογή η Calzedonia δίνει έμφαση σε υφάσματα από ανανεώσιμες πηγές που εξασφαλίζουν ένα βιώσιμο τρόπο ζωής και προσφέρουν μέγιστη άνεση, ελευθερία κινήσεων και ευέλικτη εφαρμογή.

Παρουσιάζουμε εδώ καποια απο τα πιο εμβληματικά κομμάτια της νέας συλλογής :

Το τζιν παντελόνι Faded Cropped σε ίσια, άνετη γραμμή, με μήκος μέχρι τον αστράγαλο και ακατέργαστο στρίφωμα, κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί, και κανονικές τσέπες μπροστά και πίσω.

Το ψηλόμεσο flare κολάν με πλαϊνό σκίσιμο κάτω στο κάτω μέρος και το τζιν παντελόνι με φαρδιά εφαρμογή, ξέφτια στο στρίφωμα, κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί, και κανονικές τσέπες μπροστά και πίσω.

Το ψηλόμεσο τζιν σε γραμμή bootcut με Super Flex Denim, κλείνει με φερμουάρ και κουμπί και έχει αληθινές τσέπες μπροστά και πίσω. Το Super Flex Denim είναι εξαιρετικά ελαστικό denim ύφασμα με απαλή υφή που δημιουργείται από ίνες TENCEL™. Οι ίνες TENCEL™ προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές ξυλείας, ενώ οι ίνες κυτταρίνης TENCEL™ του υφάσματος ντένιμ είναι μια βιώσιμη επιλογή που εξασφαλίζει απόλυτη ελευθερία κινήσεων, άνεση και ευέλικτη εφαρμογή. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του υφάσματος είναι υψηλή ανθεκτικότητα, φυτική προέλευση και κυκλοφορία του αέρα. Προσφέρει πολύ ελαστική εφαρμογή που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους.

Το τζιν Comfort Eco είναι ένα πολύ ανετο τζίν απο denim σε ίδια γραμμή και παρουσιάζετε σε διάφορα παστέλ χρώματα. Εχει κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπί και κανονικές τσέπες μπροστά και πίσω.
Το ύφασμα Comfort Eco είναι βαμβακερό ύφασμα BCI και LYCRA® dualFX® με τεχνολογία EcoMade. Η ειδική καινοτομία στην κλωστοϋφαντουργία προέρχεται από τη σύνθεση ανακυκλωμένων υλικών, όπως μπουκαλιών PET και ανανεώσιμων ινών φυτικής προέλευσης. Τα οφέλη αυτής της τεχνολογίας είναι η αίσθηση εξαιρετικής άνεσης, η άψογη εφαρμογή και η εκπληκτική διατήρηση του σχήματος των ρούχων. 
Ανακαλύψτε όλη την συλλογή denim στα καταστήματα σε όλη την Κύπρο ή στο www.calzedonia.com/cy και επωφεληθείτε της προσφοράς που τρέχει μέχρι τις 26/2. Με αγορά 3 κολάν, το τρίτο στην μισή τιμή.