Φεβ 28, 2023

FALCONERI Ultrafine Cashmere. Εκλεπτυσμένη συλλογή με διαχρονικά κομμάτια για κομψές εμφανίσεις.

Βόλτες στην παραλία, πόδια βυθισμένα στην άμμο, ένα κοινό ταξίδι που μας μεταφέρει από τη ζεστασιά της άνοιξης στην έντονη ζέστη του καλοκαιριού. Η νέα συλλογή Falconeri άνοιξη-καλοκαίρι 2023 είναι ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε και να μοιραστείτε τις αισθήσεις που δημιουργούν τα λεπτά νήματα στο δέρμα. Η απαράμιλλη ελαφρότητα και απαλότητα του ultrafine cashmere, το καθηστά αναπόσπατο σύντροφο μας τη νέα σεζόν απο το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τα χρώματα της φύσης εμπνέουν την παλέτα της συλλογής τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Τα χρώματα κυμαίνονται από ανοιχτόχρωμα μπλέ, σε ροζ, μέχρι και σε πιο φωτεινά πράσινα. Η γκάμα εμπλουτίζεται με νέες αποχρώσεις – Iris, μια απαλή απόχρωση που θυμίζει το λουλούδι που βρίσκεται συνήθως σε αμμώδεις ακτές, - Atollo, που θυμίζει τα εντονα μπλέ νερα της θάλασσας - Fouxia/ Φούξια, Wisteria / Βιστέρια-Γλυτσίνια και το Leaf Green, ενα νέο έντονο λαμπερό φυσικό πράσινο χρώμα.

Οι νέες αποχρώσεις έρχονται να συμπληρώσουν και να αναβιώσουν τα υφιστάμενα κλασικά κομμάτια της συλλογής. Η κλασική ουδέτερη παλέτα, κατάλληλη για κάθε περίσταση, περιλαμβάνει μαύρο, σκούρο μπλέ, άσπρο και τοτην απόχρωση απο ελαφρύ ρούμι. Ενω τα εποχιακά χρώματα θυμίζουν τις αμμώδεις ακτές των καλοκαιρινών μας περιπάτων και παρουσιάζονται με μεγάλη ποικιλία ντεκολτέ για να καλύψουν κάθε στυλιστική επιλογή. 

Στις κλασικές μπλούζες από Ultrafine Cashmere με λαιμόκοψη χαμόγελο ή με στρογγλυλή κλειστή λαιμόκοψη, προσθέτονται νέα μοντέλα με φαρδιά ανοίγματα. Η νέα μπλούζα με φαρδιά λαιμόκοψη U παίρνει πρωταγωνηστικό για casual-chic εμφανίσεις ενώ το Μάξι πουλόβερ από με βαθιά λαιμόκοψη V στο μπροστινό και πίσω μέρος, αφήνει την πλάτη μερικώς εκτεθειμένη προσθέτοντας μια σαγηνευτική πινελιά.

Στο επίκεντρο της νέας συλλογής είναι η ζακέτα απο ultrafine cashmere με με λαιμόκοψη V και  κουμπιά.  Οι ελαφρώς πεσμένοι ώμοι και η χαλαρή εφαρμογή που χαρακτηρίζουν την γραμμή της νέας ζακέτας Falconeri, ειναι στοιχεία που της δίνουν μια άνετη αισθητική και την καθιστούν απαραίτητο κομμάτι για που προσφέρει άνεση και διαχρονική κομψότητα.   

Η συλλογή Ultrafine Cashmere παρουσιάζει και κομμάτια με σπορ στυλ οπως φούτερ με φερμουάρ ή κουκούλα που μπορούν να συνδυαστούν με joggers ή palazzo παντελόνια. Για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση Falconeri, προσθεστε ένα αμάνικο και ανάλαφρο πουπουλένιο μπουφάν που ενισχύει το σπορ στυλ αυτής της εμφάνισης για έναν τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και κομψότητας. Ιδανικό για τη μεταβατική σεζόν, προσθέτει μια πινελιά φινέτσας στις εμφανίσεις σας!