Μαρ 13, 2023

Τόλμησε να δώσεις χρώμα στο look σου. Δες τι προτείνει η Calzedonia για πρωτότυπες εμφανίσεις.

Η νεα συλλογή της Calzedonia με θέμα COLOUR YOUR LEGS έρχεται να φωτίσει και ν’αναβιώσει την γκαρνταρόμπα μας με μια νέα σειρά πολύχρωμων αποχρώσεων και μοτίβων, σχεδιασμένων για δυναμικές, σύγχρονες γυναίκες που αναζητούν μια πινελιά κομψότητας και πρωτοτυπίας στην εμφάνισή τους. 

Συγκεκριμένα, η φετινή συλλογή SS23 της Calzedonia διαθέτει μια εκλεπτυσμένη παλέτα παστέλ χρωμάτων σύμφωνα με τις πιο cool τάσεις. Μια σειρά από φωτεινά, εύκολα σε συνδυασμό χρώματα που κάνουν κάθε ρούχο να φαίνεται ακόμα πιο μοναδικό. Μεταξύ των πιο ακαταμάχητων αποχρώσεων που επέλεξε η Calzedonia είναι οι απαλές αποχρώσεις του γαλάζιου, του ροζ και του λιλά ενώ για να φωτίσεις περισσότερο την εμφάνιση σου προτείνει πιο έντονες αποχρώσεις, όπως το πράσινο, το ηλεκτρικό μπλε και ακόμη και το φούξια.

Τα πολύχρωμα και μοντέρνα καλσόν αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ενός outfit κάνοντας τα πόδια να φαίνονται επληκτικά δίνοντας τους πρωταγωνιστικό ρόλο. Ενα ιδανικό αξεσουάρ για όλα τα looks, απο τα πιο casual μέχρι και το λοοκ για το γραφείο.

Ανακαλύψτε καλσόν απο χρωματιστή δαντέλα με βαμβακερό κάβαλο και κομψά φλοράλ μοτίβα, με δίκτυ ή γεωμετρικά σχέδια σε παστέλ αποχρώσεις όπως γαλάζιο, ροζ, λιλά και φούξια.  Ακόμα περισσότερη λάμψη στη συλλογή καλτσών προσθέτουν τα ανοιχτόχρωμα δικτυωτά chevron καλσόν (με μοτίβο ψαροκόκαλο) με glitter φινιρίσματα, ιδανικά για συνδυασμό με οποιοδήποτε ντύσιμο

Η συλλογή ξεχωρίζει και για την ποιότητα της αφού η Calzedonia επιλέγει τα καλύτερα υλικά και ποιοτικά υφάσματα για μέγιστη άνεση στο δέρμα.

Δείτε τη συλλογή στα καταστήματα Calzedonia σε όλες τις πόλεις και online.

Με αγορά 2 καλσόν, πάρετε εκπτωση 50% στο τρίτο καλσόν.