Σεπ 18, 2023

Θρύαμβος θυληκότητας δυνδυασμένος με έκρηξη χρώματος η νέα συλλογή Nightwear by Intimissimi

Μια ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα διαμορφώνει το σκηνικό της νέας συλλογής Nightwear by Intimissimi: πολύχρωμη, on-trend και η τέλεια επιλογή για να σας συντροφεύει τα δροσερά βράδια του Σεπτεμβρίου. 

Τα σετ της συλλογής είναι ένας θρίαμβος της θηλυκότητας με απαλές γραμμές και ζωντανά χρώματα να σε μεταφέρουν σε έναν κόσμο χαλάρωσης που συνδυάζεται όμορφα με το ξεχωριστό, εκλεπτυσμένο στυλ για το οποίο φημίζεται η Intimissimi.

Πολυάριθμες οι επιλογές αυτής της νέας συλλογής Nightwear by Intimissimi και κυμαίνονται απο το αρρενωπό κόψιμο στις μεταξωτές πιτζάμες για εκλεπτυσμένες βραδίες μέχρι αντρική γραμμή σε πιτζάμες με ριγέ σχέδιο (στυλ πιν-στράιπ) για μια εκλεπτυσμένη, κομψή εμφάνιση ακόμα και στο σπίτι, ενώ τα φούτερ απο απαλό σενίλ προσφέρουν το τέλειο πάντρεμα του cool στυλ με την πρακτική γοητεία σε καθημερινές εμφανίσεις εντώς και εκτός σπιτιου. 

Για να ολοκληρωθεί η συλλογή δεν θα μπορούσε να λείπει η χαρακτηριστική δαντέλα της Intimissimi. Απο αυτό το Φθινώπορο την συναντούμε στα σύνολα απο modal jersey της σειράς Nightwear 1294 και ενισχύει τη συλλογή με μια όμορφα αισθησιακή, ρομαντική πινελιά. 

Οι αποχρώσεις της νέας σεζόν προσφέρουν μια έκρηξη χρώματος με φωτεινούς, έντονους τόνους όπως Purple Orchid, Purple Wine, Teal Blue και Ice Grey, ιδανικές για να ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε όλες τις νέες εξελίξεις που πρόκειται να φέρει το φθινόπωρο. 

Αυτή η φρέσκια, πολύχρωμη συλλογή Nightwear by Intimissimi έχει σχεδιαστεί για να αναδεικνύει και να εμπλουτίζει τη θηλυκή γοητεία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, μεταδίδοντας ανέμελα, θετικά vibes χάρη στην ευρεία επιλογή μοντέλων που ταιριάζουν σε όλα τα στυλ, με το καθένα να  χαρακτηρίζεται από την αδιαμφισβήτητα αριστοκρατική γοητεία που αναμένεται από την Intimissimi.