Σεπ 11, 2023

Κομψά & Άνετα: η συλλογή Athleisure της Calzedonia επιστρέφει

Μετά την επιτυχία της ανοιξιάτικης συλλογής, η Calzedonia επιστρέφει με νέα συλλογή Athleisure και για το φθινόπωρο-χειμώνα. Η συλλογή συνδυάζει τα διαφορετικά γούστα και στυλ των γυναικών όλων των ηλικιών, χάρη στην άνεση και την ευελιξία που χαρακτηρίζει ολόκληρη τη σειρά.

Μια συλλογή ιδανική για καθημερινή χρήση και για σπόρ δραστηριότητα, ενώ συμπεριλαμβάνει μια μαύρη ολόσωμη φόρμα. Αυτό το νέο cool κομμάτι για την σεζόν είναι μαλακό και άνετο και έχει σχεδιαστεί για γυμναστήριο ή βραδινές εξόδους σε συνδυασμό με ένα σακάκι για μια μοντέρνα σπορ-chic εμφάνιση.

Επίσης στην νέα συλλογή παρουσιάζονται τα must-have κολάν χωρίς ραφές με ραβδώσεις σε χρώματα για το φθινόπωρο-χειμώνα. Από το κλασικό μαύρο μέχρι τα πιο φωτεινά χρώματα όπως το lime green και το φούξια, τα κολάν της συλλογής Athleisure προσφέρουν στύλ ακόμα και εν κινήσει και μπορούν να φορεθούν απο το  πρωί μέχρι το βράδυ, κατα τον αθλητισμό μέχρι και στον ελεύθερο χρόνο.

Στην νέα συλλογή κάνει και για πρώτη φορά την εμφάνιση της το μαύρο κολάν χωρίς ραφές για κορίτσια, για να δημιουργήσετε matching εμφανίσεις μητέρας-κόρης.

Για άλλη μια φορά, πρακτικότητα και στυλ είναι τα συνθήματα της συλλογής Athleisure της Calzedonia για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023.

Ανακαλύψε τα όλα και επωφελήσου απο την προσφορά 2+1 σε κολάν.