Σεπ 19, 2023

Welcome Back Denim. Νέα στυλ, χρώματα και εφαρμογές για μια τέλεια casual-chic εμφάνιση.

Welcome back denim. To αγαπημένο ύφασμα επέστρεψε στη συλλογή Calzedonia με Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023 με νέα στυλ, χρώματα και εφαρμογές για μια τέλεια casual chic εμφάνιση.

Το στυλ, η ποιότητα, η άνεση και η προσαρμοστικότητα του τζίν το καθιστούν must-have κομμάτι στη κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. 

Ένα βασικό κομμάτι της συλλογής είναι το push-up denim, ένα απο τα best seller της Calzedonia, το οποίο υφίσταται τεχνικές βελτιώσεις χρόνο με το χρόνο για να προσφέρει εξαιρετική αντοχή και διαπνοή. Τώρα διατίθεται σε διάφορα χρώματα: εκρού, χακί και αποχρώσεις του μπλε, από το πιο ανοιχτό έως το πιο σκούρο για να δημιουργήσει casual εμφανίσεις κατάλληλες για καθημερινή χρήση.  Επιστροφή έχουν και τα ψηλόμεσα τζίν – ένα χαρακτηριστικό που, σε συνδυασμό με την γραμμή push up,  μπορεί να βελτιώσει οποιαδήποτε σιλουέτα.

Νέα για τη σεζόν είναι τα denim flares, ιδανικά για εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται από ποιότητα και κομψότητα. Για καθημερινές εμφανίσεις, η Calzedonia παρουσιάζει ένα τζίν σε γραμμή flare σε σκούρο μπλε χρώμα με εξώγαζα διαφορετικού χρώματος που ενισχύουν τις λεπτομέρειες, ενώ για βραδινές εξόδους, μια έκδοχη σε μαύρο χρώμα με διακοσμητικά απλικέ τρουκ σε όλη την επιφάνεια μπροστά να δίνουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα στα πόδια, με μια φωτεινή, υπερβολική πινελιά.

Τα must-haves της σεζόν είναι το κολάν με φαρδιά γραμμή (wide leg model), μια τάση που υιοθετήθηκε από τις πασαρέλες και αγαπήθηκε πολύ χάρη στην άνετη εφαρμογή και ευελιξία που προσφέρει, και το skinny μοντέλο με κουμπιά, νεανικό και δροσερό, τυλίγει τέλεια τις καμπύλες του σώματος, δημιουργώντας ένα εφέ «δεύτερου δέρματος». 

Η νέα συλλογή Denim της Calzedonia συνδυάζει το κλασικό στυλ του denim με την καινοτομία των μοντέλων ενισχύοντας οποιαδήποτε σιλουέτα χωρίς συμβιβασμούς για ένα εκλεπτυσμένο, on-trend στυλ. 

Ανακαλύψε τα όλα και επωφελήσου απο την προσφορά 2+1 σε κολάν.