Οκτ 17, 2023

Intimissimi Ultralight Cashmere - απαλό σαν χάδι για να νιώθουμε άνετες σε όλες τις περιστάσεις

Ultralight with Cashmere. Ενα μοναδικό ύφασμα απο την Intimissimi που θυμίζει απαλό χάδι..

Το Ultralight with Cashmere είναι απο τα πλέον αγαπημένα και πολυσυζητημένα υφάσματα της Intimissimi. Τη νέα σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023/2024 ανακαλύπτουμε νέα χρωματική παλέτα ενώ η απαλή και ανάλαφρη αίσθηση του υφάσματος στο δέρμα παραμένει το σήμα κατατεθέν της συλλογής. 

Η νέα καμπάνια επικεντρώνεται και πάλι στην αίσθηση του υφάσματος στο δέρμα που μοιάζει σαν αγέρας που ψιθυρίζει, σαν ακτίδες φωτός που αγκαλιάζουν το σώμα και παραπέμπουν στην απαλότητα, την άνεση και την ευχάριστη αίσθηση σαν χάδι των κομματιών της συλλογής.

Βασικά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, τα μοντέλα που προσφέρονται, δηλαδή το πουλόβερ ζιβάγκο και το εμβληματικό πουλόβερ με λαιμόκοψη, παρουσιάζονται σε μια νέα χρωματική παλέτα που συνδυάζει βασικούς τόνους με τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις της σεζόν, όπως Ice Grey, Sage Green, Velvet Green, Nautical Blue, Teal Blue και Purple Wine

Άνετο και απαλό στο δέρμα, σχεδόν βελούδινο, το Ultralight with Cashmere αγκαλιάζει το σώμα κάθε γυναίκας, δίνοντας ταυτόχρονα μια αίσθηση ελαφρότητας και ζεστασιάς. Ο τέλειος συνδυασμός modal και κασμίρ κάνει αυτό το ύφασμα μοναδικό και ιδανικό για να φορεθεί ως εσώρουχο τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά και σε συνδυασμό με αλλα κομμάτια της συλλογής ως «layering» όπως κάτω από ένα oversized σακάκι ή ένα maxi πουλόβερ.

Ultralight with Cashmere, ένα μοναδικό ύφασμα μόνο από την Intimissimi, σχεδιασμένο για όλες τις γυναίκες που τους αρέσει να αισθάνονται ξεχωριστές και άνετες κάθε μέρα, σε κάθε περίσταση.

Promo knitwear 2+1 δώρο

Με 3 είδη από αυτή την συλλογή Ultralight with Cashmere λάβε ίσης ή χαμηλότερης αξίας είδος δωρεάν απευθείας στην πληρωμή. Η προσφορά ισχύει online και στα καταστήματα σε επιλεγμένα είδη.