Νοε 06, 2023

Sensual sheer στη νέα συλλογή Calzedonia για στύλ και αποπλάνηση

Η Calzedonia, κορυφαία μάρκα στον κόσμο των legwear, έχει τον αισθησιασμό ως λέξη κλειδί στην νέα συλλογή φθινόπωρο / χειμώνας 23-24 μέσα απο την οποία αναδεικνύει μια τολμηρή, σαγηνευτική θηλυκότητα που ενισχύει τη σιλουέτα και τη θηλυκή γοητεία. 

 
Η σειρά Sensual Sheer παρουσιάζει μεγάλη γκάμα από διάφανα καλσόν, κάλτσες σιλικόνης (hold ups), καλτσοδέτες όλα προσεκτικά σχεδιασμένα με λεπτομέριες απο στρας, χάντρες και δαντέλα να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Κομμάτια σχεδιασμένα για ξεχωριστές στιγμές, αποτελούν την απόλυτη έκφραση θηλυκότητας και η Calzedonia επέλεξε την γερμανίδα supermodel Toni Garrn να παρουσιάζει το αισθησιακό στυλ της συλλογής με τη σύγχρονη κομψότητα και ομορφιά της. 

Mετά την περσινή της επιτυχία, η ολόσωμη φόρμα απο δαντέλα επιστρέφει και φέτος, αυστηρά σε μαύρο χρώμα. Μια εκλεπτυσμένη πρόταση για μοναδικό στυλ και συνδυάζεται ιδανικά με δερμάτινες φούστες και σορτς, αλλά και τζιν, προσφέροντας μια σέξι και αισθησιακή εμφάνιση.

 
Στη νέα συλλογή θα βρούμε επίσης πολλές επιλογές διχτυωτών καλσόν, must-have σε κάθε γκαρνταρόμπα. Είτε με διακριτικά floral μοτίβα, δαντέλα ή και πουά ο αισθησιασμός ενισχύεται από τα υψηλής ποιότητας απλικέ με μικρά στρας, εξαιρετικά ελαφριά διαμαντένια σχήματα με βάση το γκλίτερ, οπτικά tricks με Parisian εφέ και αστραφτερή υφή.
 
Ανακλύψτε τις συλλογές Calzedonia στα καταστήμα και στο διαδικτιακό κατάστημα