Ιαν 31, 2024

​Be Your Own Valentine. Αγαπησε τον ευατό σου καθημερινά με Intimissimi

Η Intimissimi μας καλεί να αγαπάμε τον ευατό μας καθημερινά.

Μ’ενα θετικό μύνημα μας παρουσιάζει η Intimissimi την νέα καμπάνια για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Love yourself. Αγαπησε τον ευατό σου. Ενα βασικό μήνυμα αγάπης, ένας φόρος τιμής σε όλες τις γυναίκες. Μας παροτρύνει να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να νιώθουμε όμορφα καθημερινά. Η καμπάνια παρουσιάζει προσωπικές στιγμές φορώντας κομμάτια Intimissimi εστιάζοντας στην καθημερινή μας άνεση. 

Η νέα σειρά περιλαμβάνει ασορτί σετ κεντημένα με λεπτή δαντέλα και μοναδικά κεντήματα, ρομαντικές ή αισθησιακές λεπτομέρειες. Κάθε κομμάτι γίνεται ένα πραγματικό έργο τέχνης στο σώμα, μια χειρονομία καθημερινής ομορφιάς. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπάνια έχουν οι συλλογές ξεκινόντας απο την ποιητική "Queen Of Hearts", με μοτίβο καρδιάς και αιθέριο τούλι σε διαχρονικές αποχρώσεις του μαύρου, και την συλλογή "Intricate Surfaces", που χαρακτηρίζεται από μια σέξι γοητεία με διάφανη δαντέλα, ενδιαφέρουσες criss-cross τιράντες και άλλες μικρές μεταλλικές λεπτομέρειες.

Εκθαμβωτική και πολύτιμη, η "Most Romantic Season" είναι, όπως υποδηλώνει και το όνομα, είναι η πιο ρομαντική επιλογή από τη συλλογή Intimissimi Valentine Day. Παρουσιάζεται σε κλασικές αποχρώσεις του Talc και διαθέτει δαντέλα ενισχυμένη με αστραφτερές λεπτομέρειες. 

Τη χρωματική παλέτα της συλλογής φωτίζει η σειρά "Sweet Like Sugar", μια εκλεπτυσμένη σειρά εσωρούχων που χαρακτηρίζεται από τούλι διακοσμημένο με ένα λεπτό φλοράλ tone-on-tone κέντημα σε φρέσκους και έντονους Shocking Pink τόνους.

Πλούσια και κομψή, η συλλογή Intimissimi Valentine Day παρουσιάζει επιλογές που μπορείτε να φοράτε καθημερινά για να αισθάνεστε όμορφη, δυνατή και με αυτοπεποίθηση. To τέλειο δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή για τον εαυτό σας για να γιορτάσετε την αγάπη σε όλες τις αποχρώσεις της, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κυρίως να αγαπησετε τον ευατό σας!specially to love yourself.