Φεβ 09, 2024

Ευέλικτα, άνετα και trendy, τα νέα leggings & jeans της Calzedonia

Ευέλικτα, άνετα και trendy, τα νέα leggings & jeans της Calzedonia παρουσιάζουν μια διευρυμένη συλλογή, ιδανική για κρύους μήνες της χρονιάς και μπορούμε να δημιουργήσουμε glam outfits για κάθε στιγμή της ημέρας. 

Το leather effect παίζει σημαντικό ρόλο στην συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024, ακολουθώντας μια τάση που έχει γίνει must-have τα τελευταία χρόνια: τα κλασικά ψηλόμεσα κολάν με το smeared (μουτζουρομένο) εφφέ βγαίνουν όχι μόνο στο διαχρονικό μαύρο, αλλά και σε νέες αποχρώσεις που ακολουθούν τις πιο δημοφιλής χρωματικές παλέτες της εποχής, όπως το πετρόλ και το καφέ. Νέα στη συλλογή των κολάν είναι τα Thermal κολάν με εφέ επίστρωσης σε στυλ Vintage για εμφανίσεις με ρετρό πινελιές.

Στη συλλογή θα βρείτε επίσης πολύχρωμες επιλογές από flare και mini-flare κολάν, που συνδυάζουν γεωμετρικά μοτίβα με αστραφτερές ίνες: πρακτικότητα και λάμψη όπως χαρακτηρίζει το αυθεντικό στύλ Calzedonia. 

Για τη σεζόν ΑΚ24, δεν πρέπει να χάσετε τη σειρά απο jeans: με διαφορετικά στυλ, για να ικανοποιήσουν την άνεση και τις στιλιστικές ανάγκες κάθε Calzedonia Lover. Τα κλασικά push-up jeans σε γκρι, κρέμ και φασκόμηλο, συνοδεύονται από μια γκάμα από super trendy μοντέλα: από flare και palazzo μέχρι και ψηλόμεσα εφαρμοστά και σε στύλ cargo.
Η καινοτομία αυτής της σεζόν είναι η νέα σειρά jeans “shiny effect” με μεταλλιζέ όψη ή με στράς, σε γραμμή skinny ή straight σε απαλούς και φωτεινούς τόνους που προβάλουν τα πόδια της κάθε γυναίκας και τους δίνει την ευκαιρία να λάμψουν.