Φεβ 20, 2024

ULTRALIGHT WITH CASHMERE. To iconic υφάσμα της Intimissimi.

Πλέον ένα απο τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα υφάσματα της Intimissimi, το Ultralight with Cashmere, επιστρέφει με νέα χρώματα για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 και μας χαιδεύει με την απαλότητα του.

Άνετο και με απαλή υφή στο δέρμα, το Ultralight with Cashmere θεωρείται η απόλυτη must-have επιλογή για τη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, χάρη στην αίσθηση ελαφρότητας και ζεστασιάς που χαρίζει.

Ένας συνδυασμός από πολύτιμες ίνες, modal και κασμίρ, που κάνει τα κομμάτια της σειράς μοναδικά και ιδανικά να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις: μέσα από τα ρούχα τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά κυρίως έτσι ώστε να φαίνονται μέσα από κάποιο σακάκι, με κάποια ζακέτα ή και μόνα τους.
Μοντέλα με κλασικά κοψίματα οπως με στρογγυλή λαιμόκοψη αλλά και λαιμόκοψη V ή ζιβάγκο, με ή χωρίς δαντέλα, επανέρχονται για τη σεζόν σε μια νέα παλέτα χρωμάτων που κολακεύει τα βασικά χρώματα με τις πιο trendy αποχρώσεις της σεζόν, όπως το Morning Pink, Glowing Green, Dreamy Blue, Glacier Green και Dusty Lily.
Η ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα, η θηλυκή διαφάνεια και τα διαφορετικά στυλ και χρώματα, κάνουν τα κομμάτια της συλλογής Ultralight with Cashmere μοναδικά. Σχεδιασμένο για όλες τις γυναίκες που τους αρέσει να νιώθουν άνετες κάθε μέρα, σε όλες τις περιστάσεις, αυτά τα μοναδικά κομμάτια θα τα βρείτε μόνο στα καταστήματα της Intimissimi (σε όλες τις πόλεις και online).