Μαϊ 15, 2024

CALZEDONIA Swimwear & Beachwear για το δικό σου ατομικευμένο στυλ για το καλοκαίρι

Συλλογή Calzedonia Swimwear & Beachwear. Πλούσια σε prints, νέα χρώματα και σχέδια που συνδυάζονται. Βιώστε και αποτυπώστε κάθε στιγμή του καλοκαιρίου με ατομικευμένο στύλ Calzedonia.

Στην σειρά Indonesia οι Calzedonia Lovers θα βρούμε όπως πάντα κομμάτια must-have μιας και αυτή η συλλογή εναρμονίζει την άνεση και το στυλ. Παρουσιάζεται σε νέα χρώματα όπως green peacock, magenta, sapphire blue και palm green, σύμφωνα με τις τάσεις ενώ παραμένουν τα κλασικά χρώματα μαύρο και άσπρο. Εκτός από triangle cups, bandeau, push-up, σλιπ μπικίνι και Brazilian μπικίνι, η Calzedonia παρουσιάζει ένα νέο τύπο leg opening που μας επιτρέπει να επιλέγουμε αν θέλουμε να φορέσουμε το μαγίο με κανονική μέση ή ψιλόμεσο και προσθέτει δύο ακόμη ολόσωμα μαγιό διαθέσιμα από XS μέχρι XL, για να κολακεύουν κάθε φιγούρα και κάθε γυναίκα.  Αντλώντας έμπνευση από την απλή κομψότητα των μαγιό της σειράς Indonesia, η Calzedonia παρουσιάζει δύο νέες σειρές: την σειρά Compact, που χάρη στην μελέτη νέων υπέρ-ανθεκτικών υφασμάτων δημιουργεί μια αίσθηση body-sculpting σε σχέδια που αναδεικνύουν ακόμη και τα πιο ζουμερά σχήματα, και την σειρά Double, που παίζει με χρωματικές αντιθέσεις του colour blocking, για να προσφέρει δύο two-tone συνδυασμούς σε mineral brown/orange chic και island green/ultra violet.

Στη συλλογή Shiny Satin θα βρούμε κλασικά και κομψά στυλιζαρισμένα κομμάτια, μια υπέροχη μονόχρωμη σειρά, διαθέσιμη σε μαύρο, burgundy, wave blue και retro-green ιδανική για στιγμές ακόμη και μακριά από την παραλία.

Τις πιο hot τάσεις της σεζόν εξυπηρετούν οι απορχώσεις σε neutral brown και λευκούς τόνους, που παρουσιάζονται σε animal prints με λαμπερά φινιρίσματα, camouflage με lurex και μοτίβα της ζούγκλας, σχεδιασμένα και για όλη την οικογένεια. 

Απο την συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα πιο φωτεινά και ζωηρά χρώματα και πριντ που πάντα διέκριναν την beachwear συλλογή της Calzedonia. Για μια pop, bubbly επιλογή, συνδυάστε γεωμετρικά πριντ, crinkle και chevron μοτίβα με μπικίνι και ολόσωμα μαγιό σε 3D τριςδιάστατο κασμίρ εφφέ σε απαλούς τόνους τους γαλάζιου και του μπεζ.

Με τις προτάσεις mini-me σε αντρικά /παιδικά και γυναικεία / παιδικά σε πολύχρωμα σχέδια που τραβάνε την προσοχή η Calzedonia καλύπτει τις ανάγκες όλης της οικογένειας ενώ δίνει εμφαση και στις αναγκες μας και “εκτός του νερού” με την σειρά out-of-water, όπου προτείνεί λινά και βαμβακερά sets απο πουκάμισα και παντελόνια με και χωρίς κεντήματα, κιμονό με σχέδια και μακριά μονόχρωμα φορέματα, αλλά και αξεσουάρ όπως τσάντες θαλάσσης και πετσέτες που συνδυάζονται με την συλλογή για ένα συνολικό Calzedonia look.