Νοε 22, 2020

CALZEDONIA HOMEWEAR - Ανεση εν ώρα εργασίας, γυμναστικής & χαλάρωσης

Η νέα καμπάνια της Calzedonia παρουσιάζει 3 περιπτώσεις όπου η σωστή ένδυση επιβάλλεται ενώ ταυτόχρονα στην κάθε περίπτωση οι γυναίκες δεν θέλουν να θυσιάσουν την άνεση και τον αισθησιασμό.

Τα αληθινά αστέρια της καμπάνιας δεν είναι αλλά από τα ίδια τα προϊόντα της Calzedonia και συγκεκριμένα τα κολάν.
Αν και το κολάν είναι πλέον αδιαμφισβήτητο κομμάτι χειμερινής γκαρνταρόμπας και μπορεί να φορεθεί 24/7 και σε διάφορες περιπτώσεις, είναι ένα κομμάτι που ξεκίνησε την «καριέρα» του ως basic ένδυμα και ιδιαίτερα για άνεση στο σπίτι.

Σήμερα, για την ώρα της εργασίας, στις τηλεοπτικές εργασίες και τις βιντεοκλήσεις σας – είτε γίνονται από σαλόνια, κουζίνες και ακόμη και υπνοδωμάτια που μετατράπηκαν σε προσωρινά γραφεία, η Calzedonia προτείνει κολάν σε στυλ καμπάνας από ύφασμα ultra-fit και με ελαστική ζώνη στη μέση για να ενισχύει τη σιλουέτα.

Όσο για τις κοπέλες που γυμνάζονται στο σπίτι, η Calzedonia προτείνει μια σειρά από κολάν με μαλακό προς το άγγιγμα υλικό στο εσωτερικό και ελαστική ζώνη μέσης για μέγιστη απόδοση και άνεση.

Στη συλλογή θα βρείτε και κομμάτια που έχουν σχεδιαστεί για τις στιγμές χαλάρωσης, για να νιώσετε άνετα μετά από μια μέρα μπροστά σε μια οθόνη.  Ζεστά, άνετα και απαλά σαν χάδι στο δέρμα, τα ψηλόμεσα κολάν από κασμίρι είναι ο τέλειος σύμμαχος για την ανάγνωση ενός καλού βιβλίου ή για την παρακολούθηση της αγαπημένης σας σειράς κουλουριασμένες στον καναπέ.