Δεκ 21, 2020

INTIMISSIMI UOMO, η ολοκληρωμένη αντρική συλλογή, τώρα διαθέσιμη ONLINE

Η συλλογή INTIMISSIMI UOMO προσφέρει μεγάλη γκάμα ενδυμάτων ειδικά σχεδιασμένων μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για να προσφέρουν άνεση, πρακτικότητα και στυλ. Η αποστολή του INTIMISSIMI UOMO είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά εσωρούχων, ρούχων και πιτζαμών. Έτσι ο κάθε άντρας να μπορεί να ανανεώνει το ντουλάπι ρούχων ή το συρτάρι εσώρουχων όπου κι αν βρίσκετε και κάθε ώρα της ημέρας. Τώρα και στην Κύπρο, μόνο με ένα κλικ, μπορείτε να παραγγείλετε αυτό που θέλετε από τον website της INTIMISSIMI UOMO με παράδοση όπου επιθυμείτε.

Το INTIMISSIMI UOMO προσφέρει μια ευρεία γκάμα μπόξερ και σλιπ τόσο όσον αφορά τις ίνες όσο και τα μοτίβα. Stretch βαμβάκι, βαμβάκι Supima®, νήματα από βαμβάκι, βαμβάκι απλής ύφανσης και μικροΐνες είναι τα κορυφαία υφάσματα που συμβάλλουν στην απαλή υφή και την άνεση των ενδυμάτων. 

Οι πρακτικοί τύποι που προτιμούν τα κλασικά χρώματα, μπορούν να επιλέξουν από τη BASIC παλέτα της συλλογής, η οποία είναι must-have σε κάθε αντρικό συρτάρι.  Από την άλλη, οι τολμηροί σε θέματα μόδας, που τους αρέσει να έχουν έναν παράγοντα wow ακόμη και στα εσώρουχα, μπορούν να επιλέξουν τα εντυπωσιακά μοτίβα και τις μοντέρνες εκτυπώσεις της συλλογής INTIMISSIMI UOMO. 

Το Intimissimi Uomo δίνουν την ευκαιρία να συνδυάσετε όλα τα παντελόνια με μια σειρά από άνετα μπλουζάκια που χρήζουν διπλό ρόλο και ως άνετα loungewear.  Μπορούν να φορεθούν ως τοπ πιτζάμας, αλλά επίσης να φορεθούν πάνω από τζιν ή παντελόνι αθλητισμού. 

Τι γίνεται με τη νύχτα; Μια περιήγησή στις ειδικές ενότητες της ιστοσελίδας αφιερωμένες στις πιτζάμες και ρόμπες θα σας πείσει πως με το Intimissimi Uomo καλύπτονται όλες οι ανάγκες των αντρών ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας.