Απρ 15, 2021

​INTIMISSIMI IN ACTION. Καθημερινά δυναμικά και cool.

Δυνατή, ζωντανή, δυναμική: η Intimissimi υμνεί για άλλη μια φορά τις γυναίκες παρουσιάζοντας μια συλλογή για τη δραστήρια γυναίκα που είναι κυριολεκτικά σε κίνηση όλη μέρα. 

Η συλλογή IN ACTION λειτουργεί ως καταλύτης για θετική ενέργεια και αρμόζει για πολλαπλές καθημερινές περιστάσεις ακόμα και για την ώρα της χαλάρωσης. Στοχεύει την απόλυτη άνεση, ξεχωρίζει χάρη στην τέλεια εφαρμογή που προσφέρει και χωρίζεται σε 2 σειρές (“strong” και “soft”) η κάθε μια να δίνει τη δική της στιλιστική νότα. 

Επίσης αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας #Intimissimicares, μιας πρωτοβουλίας που επικεντρώνεται στη συνεχή έρευνα σε φιλικά προς το περιβάλλον υφάσματα που συνδυάζουν μια όμορφη εμφάνιση με υλικά με χαμηλότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. 

Η σειρά «Sporty-à-porter» παρουσιάζει τα πιο σπορ και εντυπωσιακά κομμάτια της συλλογής. Με ύφασμα διπλής όψης, είναι εξωτερικά από μικροϊνες (που περιέχουν Q-nova® ανακυκλωμένο πολυαμίδιο), ιδανικό για όλα τα σώματα, και εσωτερικά από βαμβάκι Supima® που προσφέρει εξαιρετικά απαλή αφή στο δέρμα. Τρία διαφορετικά σουτιέν, τρία διαφορετικά στυλ: ένα γεμισμένο, ένα με κεντρικό φερμουάρ και ένα τριγωνικό σουτιέν. 

Για να ολοκληρωθεί η σπορ εμφάνιση, η συλλογή παρουσιάζει και δύο σχέδια κολάν από βιολογικό βαμβάκι, που καλλιεργείτε χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων ή τοξικών ουσιών με στόχο τον σεβασμό του περιβάλλοντος και του εργατικού δυναμικού. 

Στη σειρά «Soft and dynamic» θα βρείτε τα πιο casual κομμάτια της συλλογής, ιδανικά για οποιαδήποτε καθημερινή δραστηριότητα χάρη στην άνεση που προσφέρει το βιολογικό ύφασμα με βάση από φύκια και modal.  Στη σειρά Soft and dynamic θα βρείτε δύο σουτιέν, το ένα με επένδυση από μαλακές βάτες για άψογη εφαρμογή και στήριξη. Συνδυάζεται με κολάν που χαϊδεύουν ελαφρά τη σιλουέτα για να ακολουθούν αβίαστα την κάθε σας κίνηση.