Ιουν 07, 2021

Αόρατη στήριξη για όλους τους τόνους δέρματος απο την συλλογή Strapless της INTIMISSIMI.

Το καλοκαίρι οι γυναίκες έχουμε ανάγκη τα εσώρουχα μας να είναι «αόρατα».

Η Intimissimi, με στόχο να εξυψώνει τη θηλυκότητα όλων των γυναικών, έχει δημιουργήσει ένα ευρύ φάσμα στράπλες σουτιέν που ταιριάζουν σε όλα τα ντεκολτέ. Τέλεια σχεδιασμένο για να στηρίζει χωρίς να πιέζει ή να εμποδίζει την κίνηση, τα πολυάριθμα στυλ που προσφέρονται αυτή τη σεζόν είναι ευέλικτα και πρακτικά. Και, χάρη στα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη που προτείνει η συλλογή, τα σουτιέν προσαρμόζονται σε κάθε μέγεθος στήθους.

Στη συλλογή θα βρείτε στράπλες σουτιέν με επένδυση και χωρίς μπανέλα, όπως το μοντέλο Gioia και Daila, ή με διαμορφωμένα cup και επένδυση, όπως το Laura και το Giada, ακόμη και σε στυλ balconette, όπως το Άννα και το Μόνικα. 

Τι νέο αυτή τη σεζόν; Η επιλογή των χρωμάτων, η οποία υπερβαίνει τις κλασικές αποχρώσεις και συμπεριλαμβάνει μια ευρύτερη παλέτα μπεζ. Μαζί με το συνηθισμένο λευκό, μαύρο και μετάξι, έχουν προστεθεί τρεις νέοι γυμνοί τόνοι δέρματος: μέλι, μεσαίο μπεζ και σκούρο μπεζ. 

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε γυναίκας, όπως αυτή της υποστήριξης που είναι πραγματικά αόρατη και η οποία ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός της και η τοποθέτηση διαφορετικών σχημάτων σώματος για ένα εφέ δεύτερου δέρματος. 

Το αποτέλεσμα; Εσώρουχα εξαιρετικά πρακτικά, αλλά με καθαρές, εκλεπτυσμένες γραμμές.