Σεπ 19, 2021

Intimissimi σας καλεί να "Βρείτε τη δική σας δύναμή και ομορφιά".

"Βρείτε τη δική σας δύναμή και ομορφιά". 

Αυτό είναι το κυρίαρχο μυνημα που θέλει να δώσει η νέα καμπάνιας της Intimissimi αγκαλιάζοντας την γυναίκα και όλες τις μορφές της ομορφιά της, προτείνοντας κλασικά της μοντέλα σουτιέν τώρα με δαντέλα και μέχρι CUP F.


Η νέα σαιζόν έχει φέρει μια σειρά από νέες αφίξεις στο Intimissimi, με έμφαση στον αισθησιασμό για κάθε σωματότυπο, με στόχο την αυτοεπίγνωση και συνάμα με το βλέμμα στη βιωσιμότητα. 

Βρείτε τη δική σας δύναμη, βρείτε τη δική σας ομορφιά. 
Κάντε την δική σας,  αγκαλιάστε την, αγκαλιάστε εσάς.
Στήριξη για το σώμα και την ψυχή
Επειδή η κάθε γυναίκα έχει την δική σας ομορφιά
Πέρα από τη μορφή και τη λειτουργικότητα. 
Σχεδιασμένο για την ομορφιά σε όλες της τις μορφές.

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η γνωστή επωνυμία με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών, την αποδοχή όλων των τύπων σώματος και ελευθερία αυτο-έκφρασης.  Η καμπάνια, μέσω τεσσάρων διαφορετικών γυναικών, η κάθε μια με δική της προσωπικότητα και σωματότυπο, φοράνε το ίδιο μοντέλο σουτιέν. 

Η πρόσκληση για συνειδητοποίησή τύπων σώματος συνοδεύεται με την παρουσίαση μια σημαντικής επέκταση στις συλλογές INTIMISSIMI που τώρα ενσωματώνουν μεγαλύτερη γκάμα μεγεθών καλύπτοντας μέχρι και F cup σε πολλαπλά μοντέλα σουτιέν. Από τα πιο εμβληματικά και αγαπημένα μοντέλα μέχρι τα πιο νέα, από τα μοντέλα με μπανέλα μέχρι τα πιο μαλακά χωρίς δομή, όλα εγγυώνται τον ξεχωριστό συνδυασμό σχεδιασμού, απόδοσης και προσβασιμότητας που χαρακτηρίζει το καθένα από αυτά. 

Το σουτιέν που παρουσιάζεται στην εκστρατεία, το εμβληματικό μοντέλο Elena, είναι V-shaped, push-up σουτιέν με ελαφριά επένδυση. Στόχος είναι να ικανοποιήσει την ανάγκη για στήριξη και wearability διάφορων σωματότυπων χωρίς να θυσιάζει την κομψότητα και τον αισθησιασμό που μπορεί να προσφέρει ένα ένδυμα.

Η επέκταση της σειράς σε μεγέθη είναι εφικτή χάρη στη χρήση “new lace” , μιας νέας δαντέλα απο 100% αποικοδομήσιμο νήμα πολυαμιδίου. Είναι ένα ιδιαίτερα μαλακό, άνετο και ελαστικό ύφασμα, επομένως κατάλληλο και για μεγαλύτερα cup. Επιπλέον, η χαρακτηριστική επίπεδη υφή του το καθιστά ανεπαίσθητο κάτω από οποιοδήποτε είδος ενδύματος. Αισθησιασμός αλλά πάνω απ 'όλα ευελιξία: ένας τέλειος συνδυασμός για την καθημερινή ζωή μιας γυναίκας που θέλει να αισθάνεται θηλυκή και με αυτοπεποίθηση. 

Η δαντέλα “new lace” αποτελεί μέρος του έργου #intimissicares της Intimissimi αφιερωμένο στη συνεχή βελτίωση και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από το χώρο της μόδας. Η δαντέλα, στην πραγματικότητα, περιέχει ενα νέο αποικοδομήσιμο πολυαμίδιο που αποσυντίθεται περίπου δέκα φορές πιο γρήγορα από την παραδοσιακό πολυαμίδιο και είναι επίσης 100% ανακυκλώσιμο. 

Όλα τα κομμάτια της Intimissimi που περιέχουν υλικά από βιώσιμες ύλες φέρουν την ετικέτα #intimissicares όπου ένας κωδικός QR επιτρέπει στους πελάτες να ανακαλύψουν πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό το νέο ύφασμα στον ιστότοπο της Intimissimi.