Οκτ 04, 2021

Ultralight with Cashmere. Μια μοναδική ίνα με απεριόριστες πιθανότητες

“Για την Intimissimi, πρώτιστης σημασίας είναι η ίνα και μετά το σχήμα. Αν μια μπλούζα ήταν άρωμα, η ίνα θα ήταν η ουσία του." 

Η νέα συλλογή της Intimissimi για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2021/2022, εστιάζει για άλλη μια φορά στο πλέον εμβληματικό, λεπτό, μαλακό και απαραίτητό Ultralight με Cashmere: μια μοναδική ίνα με εφέ δεύτερου δέρματος, σχεδόν βελούδινη, την οποία η Intimissimi παρουσιάζει σε νέα μοντέλα και χρώματα για αυτή τη σεζόν.

Με τη νέα καμπάνια, η μάρκα επιλέγει να δώσει έμφαση στο εμβληματικό μαύρο χρώμα και να το παρουσιάσει σε πολλά μοντέλα, από τα πιο περιζήτητα έως και τα λιγότερο γνωστά. 
Ένα μόνο μοντέλο για την επικοινωνία πολλών μοντέλων με τα οποία κάθε γυναίκα μπορεί να παίξει για να δημιουργήσει μοναδικές εμφανίσεις.  Η καμπάνια ρίχνει επίσης μια διακριτική ματιά στα εσώρουχα από κάτω.

Κάθε ρούχο εκφράζει το εκλεπτυσμένο, κομψό στυλ της γυναίκας Intimissimi. Τα μοντέλα που παρουσιάζονται περιλαμβάνουν πουλόβερ με ζιβάγκο, κορμάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη, μακρυμάνικη μπλούζα με λαιμόκοψη χαμόγελο όπως και μακρυμάνικη μπλούζα με δαντέλα flounce  στη λαιμόκοψη V που προσθέτει μια ρομαντική πινελιά στη συλλογή. 

H μπλούζα με λαιμόκοψη χαμόγελο, ένα από τα εμβληματικά κομμάτια της συλλογής, εμπλουτίζεται με χρωματικές παραλλαγές σε “σκονισμένες” αποχρώσεις όπως το ρόζ αντίκα, το πράσινο τέφρας, το μπλε του τζίν και θερμότερους τόνους όπως σκούρο κόκκινο και καφέ καρυδιάς.

Ολόκληρη η συλλογή διαθέτει βασικά κομμάτια για την ντουλάπα κάθε γυναίκας, τέλεια ρούχα που ταιριάζουν με όλα (go-with-anything) και μπορείς να τα φορέσεις κάτω από φαρδύ σακάκι ή σε συνδυασμό με ένα maxi-πουλόβερ και ακόμη με τζίν, γιατί όχι;

Για όλες τις γυναίκες, για κάθε περίσταση, για να νιώθουμε μοναδικές και ξεχωριστές κάθε μέρα.