Μαϊ 09, 2022

CALZEDONIA MARE. Έκπληξη χρωμάτων και ενέργειας για τις φετινές μας εμφανίσεις στην παραλία.

Οι καλοκαιρινές αποδράσεις αναζητούν παλέτα από έντονες αποχρώσεις. Έκπληξη χρωμάτων και ενέργειας παρουσιάζει η συλλογή ΜΑΡΕ της Calzedonia που καθορίζουν το φετινό καλοκαίρι.


Η συλλογή INDONESIA της Calzedonia δεν χρειάζεται συστάσεις. Η ολόχρονα διαθέσιμη συλλογή παρουσιάζει νέα σχέδια με σειρά από κοψίματα σε καινούργια οn trend χρωματική παλέτα. Μπικίνι επιλογές σε τοπ και σλιπ που συνδυάζονται εύκολα με βάση το στυλ κάθε γυναίκας, σε σετ ή ξεχωριστά. Με την μεγάλη γκάμα σε μέγεθος και στυλ, στόχος είναι το ιδανικό μπικίνι για κάθε σιλουέτα.

Διαθέσιμα σε πορτοκαλί, coral red, sky blue, λιλά ή κλασικό μαύρο και λευκό, αυτά τα μαγιό είναι φτιαγμένα με υφάσματα φιλικά προς το περιβάλλον με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Συνδυάστε τοπ, τρίγωνο η στράπλες (bandeau) με διαφορετικά σλιπ μαγιό, από κλασικό ή με κορδόνια μέχρι τα προσαρμοζόμενα Brazilian σλιπ. Στα ολόσωμα μαγιό βρείτε επιλογές με βαθύ ντεκολτέ ή ακόμα και με μπανέλα για να αναδεικνύει και να στηρίζει το ντεκολτέ.


Η συλλογή TOKYO, επίσης φτιαγμένη από από οικολογικά υλικά, ξεχωρίζει χάρη στην αθλητική της προσέγγισή ενώ θυμίζει έντονα διάθεση δεκαετίας των 80. Ο συνδυασμός από φλούο αποχρώσεις – μπλε του Yves Klein, φούξια, πορτοκαλί, λάιμ και λιλά – και τα αντίθετα χρώματα στα κορδόνια δίνουν στην σειρά και στο colour block ένα νέο νόημα κι επιτρέπουν να δημιουργήσετε το ιδανικό στυλ mix & match. Επιλέξτε τρίγωνα ή tank tops με Brazilian σλιπ ή διπλά λεπτά κορδόνια στα πλάγια. Αθλητικά και δυναμικά μαγιό για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια.

Ανακαλύψτε επίσης το αδιαμφισβήτητο αστέρι της συλλογής. Το ύφασμα τέρρυ (πετσετέ), φιλικό προς το περιβάλλον με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, αποτελεί την νέα τάση και την διασκεδαστική εναλλακτική για όσες δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τη μόδα ακόμη και στην παραλία. 
Ασορτί μαγιό και beachwear σε διάφορα απαλά παστέλ χρώματα, με floral patchwork εκτυπώσεις και σε τρισδιάστατα σχέδια. Θα το βρείτε σε διάφορα μοντέλα και στύλ ενώ χάρη στις τιράντες, μπορούν να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους.  Η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του στυλ American beach girl της δεκαετίας του '90.