Οκτ 31, 2022

​Ultralight with Cashmere - A unique fibre, only by Intimissimi

Ultralight with Cashmere της Intimissimi : το λεπτό, μαλακό και ‘basic” ύφασμα που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε. 

Με δημιουργικό τρόπο επέλεξε η Intimissimi να παρουσιάσει την συλλογή Ultralight with Cashmere για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2022/2023. Η όλη καμπάνια εστιάζει στην αίσθηση του υφάσματος στο δέρμα. 

Ο αγέρας που ψιθυρίζει και οι ακτίδες φωτός που αγκαλιάζουν το σώμα της πρωταγωνίστριας στην καμπάνια όλα παραπέμπουν στην απαλότητα, την άνεση και την ευχάριστη αίσθηση σαν χάδι των κομματιών της συλλογής. 

Παρουσιάζονται νέα θηλυκά στυλ όπως το polo-neck jumper και το εμβληματικό πουλόβερ με λαιμόκοψη όλα σε νέα χρωματική παλέτα με μοντέρνες αποχρώσεις όπως το Evergreen, το Vivid Blue, το Cosmic Violet, το Ribbon Red και το Blooming Pink, αλλά και σε πιο κομψούς τόνους, όπως το Jade Green και το Nutmeg Brown.  

Άνετο και απαλό στο δέρμα, το Ultralight with Cashmere περιβάλλει το σώμα προσδίδοντας ταυτόχρονα μια αίσθηση ελαφρότητας και ζεστασιάς. Η συλλογή διαθέτει κομμάτια κλειδιά για την ντουλάπα κάθε γυναίκας που ταιριάζουν με όλα. Ο συνδυασμός modal και κασμίρι καθιστούν τα κομμάτια αυτής της συλλογής ιδανικά ως εσώρουχο όταν οι θερμοκρασίες γίνονται πιο χαμηλές ενώ το ύφασμα στρώνει πολύ καλά για «layering» κάτω από φαρδύ σακάκι ή σε συνδυασμό με ένα maxi-πουλόβερ.


Ένα ξεχωριστό ύφασμα από την Intimissimi, σχεδιασμένο για όλες τις γυναίκες, για κάθε περίσταση, για να νιώθουμε μοναδικές και ξεχωριστές κάθε μέρα.