Οκτ 17, 2022

Calzedonia συλλογή «The Icons» - H επαναφορά του best seller ανά δεκαετία

Συλλογή The Icons της Calzedonia. Μια βουτιά στα αρχεία της Ιταλικής μάρκας και επαναφορά των πιο εμβληματικών καλσόν της Calzedonia ξεκινώντας από την δεκαετία του 80.

Η Ιταλική επωνυμία από την Βερόνα επέλεξε τα best-seller από την κάθε δεκαετία και τα επαναφέρει με φιλική προς το περιβάλλον διάθεση, χάρη στην χρήση ανακυκλωμένων ινών. 

Τα Re-Edition καλσόν της Calzedonia είναι μια αναδρομή στις δεκαετίες που έχουν κάνει την ιστορία της μόδας τόσο μοναδική, ενώ ταυτόχρονα  συνδέει το μόδα και το στυλ με την ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον.

Για την δεκαετία των 80, διάφανο καλσόν με μεγάλες γεωμετρικές και αδιαφανείς ρίγες αντίθεσης ενώ σκισμένα καλσόν ως παράδειγμα καθαρού στυλ rock 'n' roll αντιπροσωπεύουν την δεκαετία των 90. Για την δεκαετία του 2000 καλσόν με διπλή προσωπικότητα, με πλέγμα μπροστά και διάφανο μαύρο πίσω, θυμίζει την αίγλη της αλλαγής του αιώνα. Τέλος για την δεκαετία του 2010 ένα πιο «θηλυκό» καλσόν από διαχρονικό πλέγμα και πουά, αντανακλά την δυνατή σχέση μεταξύ της Calzedonia και των γυναικών.