Φεβ 02, 2023

Valentine's Story. Ενα πολύχρωμο παραμύθι αγαπης.

Valentine pink, digital turquoise, powder white και διαχρονικό αισθησιακό μαύρο.  Η γιορτή των ερωτευμένων στα INTIMISSIMI είναι πολύχρωμη και δημιουργεί μία σχεδόν παραμυθένια διάθεση με τα floral να πλαισιώνουν τη ρομαντική συλλογή.

Ένα παραμύθι που διαδραματίζεται σ’ένα μαγικό μέρος με βικτωριανή αρχιτεκτονική, όπου οι αντανακλάσεις του νερού, το άρωμα των φρεσκοανθισμένων λουλουδιών και το φως του ήλιου που διαπερνά ανάμεσα στα κλαδιά, μας καθοδηγούν στην αποκάλυψη της συλλογής.

Η κλασική δαντέλα παρουσιάζεται σε νέες αποχρώσεις όπως το «valentine pink», διακοσμημένη με χρυσά κρικάκια, επικαλυπτόμενες τιράντες και διαφανείς λεπτομέρειες.

Επιπλέον τα κομμάτια σε τουρκουαζ απόχρωση, «digital turquoise», με ενισχυμένο σχέδιο με γεωμετρικά κεντήματα και φωτεινές χρυσές πινελιές, δίνει ζωντάνια στην όλη συλλογή.

Τέλος, το μαύρο τούλι εμπλουτίζεται με κεντήματα με μοτίβα από κορδέλα: τρίγωνα σουτιέν, ζαρτιέρες και κορμάκια δημιουργούν μία παιχνιδιάρικη θηλυκότητα που είναι ωστόσο σαγηνευτική όταν συνδυάζεται με ένα έντονο κόκκινο μεταξωτό κιμονό.

Μέσα απο την συλλογή της, η Intimissimi γιορτάζει τον έρωτα και αποκαλύπτει τον αισθησιασμό των lingerie και της γυναίκας που τα φοράει. Μία αληθινή γιορτή της αγάπης και των χρωμάτων που θα κάνει αισθητή την παρουσία της σε όλη την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.