Φεβ 26, 2023

BASIC TO BASICS! Καθημερινή άνεση & κοψότητα με προιόντα απο την συλλογή Calzedonia BASIC.

BACK TO BASICS ! Η αισθητική και η πρακτικότητα είναι αυτά που χρειάζεσαι για άνετες και κομψές εμφανίσεις σε κάθε περίσταση. Ανακάλυψε της συλλογή BASIC!     

Με το σλόγκαν Back to Basics, η τελευταια καμπάνια της Calzedonia μας υπενθυμίζει πως η τεχνολογία σε συνδυασμό με την απλότητα προσφέρουν τα πιο εμβλημάτικά καλσόν για τις καθημερινές ανάγκες της κάθε γυναίκας.

Με ευρύ φάσμα απο προϊόντα, η συλλογή καλσόν BASIC συνδυάσει τέλεια την αισθητική με την πρακτικότητα προσφέροντας καλσόν κατασκευασμένα με τα καλύτερα υλικά και υφάσματα για να προσφέρουν ποιότητα και μέγιστη άνεση στο δέρμα.  
  
Η συλλογή BASIC διατίθενται σε μαύρο χρώμα και σε μια παλέτα απο nude τόνους ενώ το κάθε ζευγάρι καλσόν, έχοντας τα δικά του λειτουργικά χαρακτηριστικά, προσφέρει κομψότητα σε κάθε εμφάνιση και γίνεται ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσαν να ζητήσουν τα πόδια μιας γυναίκας

Μεταξύ των must-have της σειράς BASIC είναι τα καλσόν Essentials με γυαλιστερό νήμα και ελαστική και μαλακή μέση για τέλεια εφαρμογή χωρίς να σφίγγει, παρέχοντας άνεση για κάθε περίσταση για μια ευέλικτη εμφάνιση. 

Η σειρά καλσόν Second Skin δίνει ενα φυσικό διαφανές ματ αποτέλεσμα στο πόδι και διατίθεται σε 11 nude αποχρώσεις σχεδιασμένες για κάθε τύπο και τόνο δέρματος.

Τέλος, τα καλσόν Total Invisible, χωρίς ραφή, προσφέρουν άνεση και είναι εντελώς αόρατα ακόμα και κάτω από ρούχα με στενή εφαρμογή. 

Οσο για την συλλογή «Shaping», διαλεξτε ανάμεσα σε Control Top με ψηλοκάβαλο αδιάφανο πάνω μέρος για αποτέλεσμα επίπεδης κοιλιάς, Push Up για ενυσχύση των γλουτών ή το Total Shaper που αγκαλιάζει τη σιλουέτα, σμιλεύει τους γοφούς και τους γλουτούς χάρη στο ειδικό ύφασμα και την κατασκευή του. 

Ανακαλύψτε της μεγάλη ποικιλιά μεγεθών και αποχρώσεων της συλλογής BASIC σε όλα τα καταστήματα και online.