Οκτ 20, 2023

Κάθε βήμα, είναι ένα βήμα μπροστά’. Mήνυμα ενδυνάμωσης η νέα καμπάνια της Calzedonia

Η γνωστή Ιταλική μάρκα legwear, ανέκαθεν σύμμαχος των γυναικών, εξερευνά τη γυναικεία ενδυνάμωση.

«Μας λένε πως για να προοδεύσεις στη ζωή, πρέπει να προχωράς συνέχεια μπροστά. Όμως τι σημαίνει στ’αλήθεια μπροστά;»

Με αυτό το ερώτημα ξεκινά το νέο διαφημιστικό της Calzedonia: αναζητώντας να παρουσιάσει μέσα από τη νέα καμπάνια ένα αληθινό προβληματισμό για το πώς η κοινωνία φαίνεται να επιβάλλει προκαθορισμένους στόχους και αρχέτυπα στην γυναίκα προκειμένου να νιώσει ολοκληρωμένη.

Εν μέσω ανεπαίσθητων κλισέ που αντιπετωπίζουν καθημερινά οι γυναίκες, στην ουσία το "προχωρώ μπροστά" συχνά σημαίνει να προχωρώ πέρα από οποιουσδήποτε "αόρατους" περιορισμούς.

Η Calzedonia, σύμβολο άνεσης και αυθεντικότητας, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το ρόλο της ως συμμάχος των γυναικών. Μέσω της νέας καμπάνιας αποστασιοποιείται από τα στερεότυπα που συνδέονται με την γυναικία φύση και παρουσιάζει μια διαφορετική, πιο βαθιά άποψη. Πως, στη ζωή, η κάθε μας επιλογή, αν γίνει συνειδητά και με πεποίθηση, μπορεί να αποτελέσει ένα βήμα για να προοδεύσουμε, ακόμη και όταν το βήμα είναι προς τα πίσω ή μια στροφή, όπως όταν υπάρχει ανάγκη αναθεώρησης των σχεδίων μας ή η επανεξέταση των προτεραιοτήτων μας.

Το «εμπρός» μπορεί να σημαίνει οποιαδήποτε κατεύθυνση, αρκεί να μας οδηγήσει εκεί που πραγματικά θέλουμε να πάμε.

Με αυτό το μήνυμα, η Calzedonia εκφράζει την επιθυμία να ξεφύγουμε από τα καλούπια, να εστιάσουμε στις δικές μας εξατομικευμένες επιλογές και να προχωρούμε όπου χρειάζεται ακόμα και πέρα από τα συνηθισμένα πλαίσια. Το «βήμα» που πάντα υποστήριζε η Calzedonia, απευθύνεται στη ψυχή όλων των γυναικών, καλώντας τες να βασίζονται πάνω στις δικές τους δυνάμεις. 

Με το σύνθημα «Κάθε βήμα είναι ένα βήμα μπροστά», η Calzedonia προσφέρει σε όλες τις γυναίκες μια νέα προοπτική καλόντας τις να θέσουν νέους ορίζοντες, όπου το ένα βήμα μπροστά να αγνοεί τις κατευθύνσεις που προτείνει η κοινωνία. Η νέα καμπάνια της Calzedonia υπογραμμίζει τον άπειρο αριθμό προσέγγισεων στο ταξίδι της ζωής: επειδή όταν πρόκειται για την επίτευξη της δικής σας ολοκλήρωσης, όποια κατεύθυνση κι αν ακολουθήσετε είναι πάντα η σωστή. 

«Μας λένε πως για να προοδεύσεις στη ζωή, πρέπει να προχωράς συνέχεια μπροστά. Όμως τι σημαίνει στ’αλήθεια μπροστά; Μπορεί να σημαίνει μια αλλαγή πορείας, ή μια επιστροφή ή ακόμα και ένα βήμα πίσω. Γιατί το μπροστά μπορεί να είναι οπουδήποτε αρκεί να σε πηγαίνει κάπου. Calzedonia. Κάθε βήμα είναι ένα βήμα μπροστά»